Arkadaşlar S2'yı rootlayim istedim ama beceremedim sanırım.açılış ekraninda takıldi kaldi telefon.download mode'da alamiyorum.napacam şimdi ?
Arkadaşlar S2'yı rootlayim istedim ama beceremedim sanırım.açılış ekraninda takıldi kaldi telefon.download mode'da alamiyorum.napacam şimdi ?
bu android'in root olayı accayip karışık çok taw oldum
elimde s1 var bitane suan 2.3.3 turkcell root lu bunu kaldırmak istiyorum kafam basmadı beceremedim ya kolay bi yöntemi yok mu bunun ya
3 tus kombınasyonuyla recovery moda gir , sırasıyla
wipe cache yap
advanced secenegınden
fix permissions de(biraz uzun surebılır 1~3dk arası
restart at telefona
duzelır muhtemelen
kaan forumlarda arat stock rom kur .. root zaten gıdıcek otomatıkman
- K -
________
Dr.Ecu
arkadaşlar navigasyon sesli yol tarifi trafik bilgisi iç içe olan bi program arıyorum ne tavsiye edersiniz
hee kankacım ben rootlu sandım zaten telefonu![]()
ver. yukseltmek ıcın nıye root ypıcaksınn onu anlamadım ?? Kies bagla dırek otomatık guncellesın zaten ??,
eger root yapmak ıstıyosan odin denilen program var,onu ındır kur pc ye cok basıt zaten forumda hersey yazıyo root et olsun bıtsın..
sonra ıstedıgın rom'u atarsın zaten..
- K -
________
Dr.Ecu
Onur abi, güncel düzgün bir ROM paylaşabilir misin abi ? TurkbeyROM kurulu başka birisinede sordum ondada MTP olmuyor, telefon bildiğimiz Flash Bellek olarak görünüyor. Zaten temasınıda beğenmiyorum bu turkbey' in bir kaç sayfa önce paylaştığın rom' u yükledim yüklediğim yerde çok link vardı kafam karıştı tekrar turkbey' e geçtim abi bi yardım edermisin![]()
-17/06- OlloSII MoNsTeR XWLPG VERTUMUS THEME AOSP PACKAGE Jkay Support!!! - xda-developers
OlloSII MoNsTeR Pure Rev1 indir bunu ilk posttan devam..pure inmesse jkayde indrebilirsin..
- K -
________
Dr.Ecu
Rev1' i indirmiştim ben abi hatta kurmuştum bile, ama altta çok dosyası vardı onlarda yanında kurulucak mı kurulmayacak mı diye ikilemde kaldımda tekrardan değiştirdim. Onlar kurulucak mı abi ?
Anladım abiBirde altta Rev2 yazıyor o yeni sürüm mü abi ? Bunlar haricinde abi, bendeki turkbeyrom MMS yollamıyor abi sebebi ne olabilir ?
ya beyler galaxy note'ta 4.0.3te lane sliptter oynmarken 1 dakka sonra donuyor??? yokmu bunu bi çaresi yada aynı problemi yaşıyan
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)