[ROM][XXALF6][22Jun]Online●●●►Omega v6.0◄●►Omega Files Kitchen◄●Custom Installation●► - xda-developers
galaxy s3 rom kurdum güzel öneririm herkese![]()
Arkadaslar galaxy note kullaniyorum. Ekran goruntusu yakalamak istedigimde ekran yakalanamiyor tekrardeneyin yaziyor. Kalem ve home+power kombinasyonunu denedim ikisinde de ayni hata. Ne yapabilirim fikri olan var mi??
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Yeri değil ama sorayım![]()
Irakdayım,
s3 - 690 Usd
s2 - 450 Usd
Note - 590 Usd
Sizce bu fiyatlara hangisini almak mantıklı ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
HTC Desire S 1,1 GB
HTC one V
LG optimus black
bunlardan birini seçmem lazım
veya bu fiyat aralıklarında bir tel tavsiye edermisiniz?2. el güvenilirde olabilir _?
HTC one V biraz kurcaladım oldukça iyiydi. Kasanın altındaki kıvrım ele ve yüze çok iyi oturmasını sağlıyor.
Diğerleri hakkında fikrim yk![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
koray abi one x kac kuruş?
OEM+
Hacı s3 çıkmışken s2 alasım gelmiyo hiç![]()
s3'ün sadece Beyaz'ı var onuda ben beğenmdim çakma telefon gibi duruyo![]()
Kardeşim malesef yokolsa zaten Samsung bakmadan One X alırdım
çok yakın bi arkadaşım one X aldı bütün hafta sonu kurcaladım çok başarılıydı.
bende uygun fiyatlı garantili one x arıyorum.
s 3 demişken şu linke bi göz atın.
Galaxy S III melts down - Galaxy S III Is Too Hot, It Even Melts Down - Softpedia
OEM+
Aklıma bide sürekli cihaza bişey olursa ne yapacağım geliyor, sonuçta burası ne edüğü belli olmayan bir yer![]()
Arkadaşlar merhaba sony ericsson x peria arc s kullanıyorum.Fakat navigasyon ile ilgili bir sıkıntım var.İnterneti açıyorum daha sonra gps i aktif duruma getiriyorum navigasyona giriorm konum bekleniyor yazısı çıkıyor saatlerce bekliyorum fakat her hangi bir durum yol tarifi alma söz konusu değil öylece konum bekleniyor yazıyor duruyor yardımcı olursanız bir yol gösterirseniz sevinirim..
34 Si 5332
abi ırakta dikkat, dükkandan dahi alsın kutusunu aç , cihazı çalıştır emin ol çalıştığına öyle ayrıl dükkandan.Daha önce dükkandan fotoğraf makinası alıp otele geldiğinde içinde taş bulan arkadaşım var.Dükkana geri gittiğinde de adam ben seni tanımıyorum benden almadın demiş, yapacak pek bişey yok ırak şartlarında.
bu arada s3 - s2 olayına kesinlikle s3 diyorum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)