Ortalama kullanım ile şuanda s3 ile 36 saat süreyi yakaladım. Sadece wifi kapalı ihtiyacım olduğunda açıyorum. Ekran ortanın bi tık altında. Oyun oynamaya zaten vakit yok face whatsapp mail bakıyorum.
Gps'de kapalı, yüz takibide.
Ortalama kullanım ile şuanda s3 ile 36 saat süreyi yakaladım. Sadece wifi kapalı ihtiyacım olduğunda açıyorum. Ekran ortanın bi tık altında. Oyun oynamaya zaten vakit yok face whatsapp mail bakıyorum.
Gps'de kapalı, yüz takibide.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
bugun sabah 10 gibi telefonu sarjdan alıp işe gittim.. yolda müzik dinlerim gidip gelirken ortalama 75 dk sürer gidiş geliş.. iş yerinde kontuarda müzik dinledim ortalama 1 saat.. 5 6 sefer tel. görüşmesi yaptım.. yarım saatte bir face-whatsapp-twitter ve 4square kontrolü yaparım genelde.. eve geldiğimden beride 1 saattir whatsappdan yazısıyorum ve evdeyken hep wifi acıktır.. şuanda 16 saatte %33 e düştü.. S3...
galaxy note butun gun iş yerindeyken wifi acık aksamlarıda evde az biraz internet 2 gunden biraz fazla gidiyor esimin tlf 3g kapalı
Bugün 3g'yi kapatmayı öğrendim ve kapattımbakalım ne kadar fark edecek.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)