***** sitede 15-20 arası satılıyor.
Az önce gördüm Samsung Galaxy S3 Usb Otg Host Kablosu diye 5 TL fiyatı var 3,5 TL kargoyla 8,5TL'ye geliyor.Yüksek fiyatlı olanlarla aralarında işlev bir farkı var mı merak ettim.
Aklima ilk gelen veri kullanimi analizi androidde cok daha detayli.
Bir programin hangi tarihler arasinda ne kadar veri indirdigini gorebiliyorsunuz. (ios ta belki bir programla yapiliyordur belki ama normalde cok detayli degil.)
Ayrica 4.2 de gelen kullanicilar ozelligi de cok iyi.
Androidde su an biraz kasiyor ama ilerde duzelicektir.
klavye mouse bana gereksiz gibi geldi yahu hadi note2 vs belki islevsel olabilirde s2-s3 icin gereksiz bence,yani en azindan ben kullanmam yada oyle diyelim..
- K -
________
Dr.Ecu
bana kargo dahil 35 tye bu geldi ;
baya orjin gözüküyor.
Uploaded with ImageShack.us
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Stock 4.0.3 ten cm10 4.1.2 roma gectim. Rom olayini ilk defa yapiyorum. Cm10 rom da hem hiz olarak hem batarya olarak bana cok guzel cevap verdi. Galaxy s2 icin tavsiye ederim![]()
sans eseri galaxy tablet p1010 aldim ve 2.3.6 yuklu cihaz asiri derecede agir hemen hemen her yerde kasiyor bunu nasil biraz akici hale getirebilirim
android tabletler konusunda uzun bir araştırmadayım arkadaşlar xoom 3g ile asus tf201 arasında takıldım eleye eleye bunlar kaldı nederseiniz xoomda 3g cazip bir özellik ama ıps ekran yok fiyatı makul ikinci elde 500 lere bulmak mümkün.. tf201 de her bir şey var ama onunda yazılımsal sıkıntıları varmış.. xoom 2 3g lere bakdım onlar çok güzel ıps ekranda var ama gel görki bu motorolada güncelleme diye bir şey yok.. asus tüm tabletlerini jellbeam e yükseltmiş motorola hala ice da.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Sonunda yeni facebookla direk paylaşma özelliği gelmiş
Beğen, yorum, paylaş şeklinde çıkıyor herşey![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Samsung kiesi açınca internet bağlantısı sınırlı erişime dönüşüyor arkadaşlar.Sebebi nedir bilen var mı acaba ?
rom oalyını bi ben yapamadım allah bin belamı vermesin öğreten gösterende yok.1!!!1!
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
bir hafta önce bana da geldi yaptım ama dediğin gibi pek bir fark yoktu. aslında çok önemli bir güncelleme değilse fark olmasın zaten. sanırım sistemin iyleştirmek için yapılan küçük güncellemeler bunlar.
bu arada yaklaşık bir aydır bu cihazı kullanıyorum inanılmaz bağımlılık yaptı. bir gün takılmaz bir gün sapıtmaz mı bir cihaz. iş yerinde pc sıkıntılı çalışıyor bu aralar ben de yedek almak için telefona attım hepsini şu an hafıza ful sayılır gram kasma yok. vtec gibi telefon çıktı![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)