Herkes Galaxy S3'üne Jelly Bean 4.1 yüklemiş, bana hala gelmedi :S
android box uyumlu oyun tavsiyesi olan varmı
4.1 güncellemesiyle alakalı olarak sırayla hizmet veriliyor vs mesajını alan arkadaşlar sanırım telefon yazılım güncelleme menüsünden deniyorlar ... bendede birkaç gündür öyleydi .. kies e bağladım 5 dakikada güncelleedim... kies de uyarı almadan direkt güncelleyebilirsiniz...
cihaz zaten hızlıydı daha da hızlanmış gerçekten baya farketmiş ... bir iki geçiş animasyonuda değişmiş ... değerlendirin derim
wifi yoluyla değilde kiesle deneyin bende ilk başta wifi ile denedim sıraya alındı felan dedi sonra kiese bağladım aynı sorun oldu %99 da saatlerce takıldı kaldı anti virüsü devre dışı bırakıp baştan deneyin ben bu şekilde yaptım şuan 4.1.1 e yükseldi 4 çekirdeği hissediyorsunuz![]()
yanliz ben cihazimi 4.1.1'e yukselttikten sonra sarj etme problemi basladi.gece yatarken takiyorum sarja cihazi,sabah kalkiyorum hala %47 civarinda.ayni problemi yasayan arkadaslar varmidir.yoksa benim sarj aletimdemi problem?
bende şimdi kies ten denedim ama %6 ya geldiğinde bağlantı hatası dedi durdu. sanırım wın kotası bitti![]()
Bende telefondan güncelleyemedim. simdi kies ten güncelliyor. S3 bakalım ne farklar var ne fark yok![]()
#KGdetanirlar
valla suan bi problem yok gibi. üretici yazlım yükseltme ilerlemesi. indiriliyor diyor. %53 gibi bi rakamda.
#KGdetanirlar
- Şimdi yükledim, ama ben bi fark hız felan varmı yokmu anlayamadım acıkcası![]()
#KGdetanirlar
wipe data yapıp telefonu sıfırlamayı önermişler güncellemek için ... ben bi yedek alıp wipe data ile formatliyim de deniyim![]()
Yesilcin sitesinin web sitesi sizde de tuhaflaştımı ?
Arka plan bembayaz sanki arşiv versiyonu gibi...
Birde s2 ye jelly bom ne zaman gelecek resmi olarak bilgisi olan var mı ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)