xperia s mi kullanıyorsun sende
tabiikide,bende güç tasarrusuna yönelik bir uygulama bile yokbu şekilde bir kullanımda bu tarz telefonlarında 2 gün gidebildiğini söylemek için yazdım.
yarım saat temple run oynayınca tam tersi hızda boşalıyor mesela![]()
xperia s mi kullanıyorsun sende
tabiikide,bende güç tasarrusuna yönelik bir uygulama bile yokbu şekilde bir kullanımda bu tarz telefonlarında 2 gün gidebildiğini söylemek için yazdım.
yarım saat temple run oynayınca tam tersi hızda boşalıyor mesela![]()
2016 F30 320i& 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Samsung D900i den galaxy note a gectim. Uzaya cikmis gibiyimbu topicteki tavsiye edilen herseyi kurdum. Cok guzeller
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
xperia arc kullanıyorum son 4.0.4 gelmıs guncelledım sarz olayı çok iyi oldu artık 24 saati deviriyor telefon. fakat bi yavaşlama, ara sıra donma, ana menüyü kaydırırken bazen takılmalar olmaya başladı.
Dün gece bir dellendim gittim telefonu root ettim, rom attım yaptım ettimSonunda bu olayları başarı ile tamamladım. Şuan telefona TurkbeyROM yükledim, ama beğenmiyorum görünümünü falan, daha güzel daha kullanışlı bir şey varmıdır acaba ? Birde başka bir rom yüklerken ne yapmam gerekir bu " cache, advanced/wipe dalvik cache ve advanced/fix permissions " gibi şeyler yapın diyorlar AMA ben telefonumun içinden bir şey gitsin istemiyorum. Nasıl olucak bu işlem ?
Edit: Kernel sürümümse; SiyahKernel-v3.3.1 var.
galaxy note 'un en güncel android versiyonu kaç arkadaşlar?
bi de yurtdışı cihazın güncellemesini yapabilirmiyim menüden?
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
4.0.3 note için en son sürüm
ama yurt dışı cihazlarını güncellemek biraz karışık
Samsung Galaxy Note
umarım yardımcı olur![]()
Yahu eskiden USB' i telefona taktığımda PC' de telefonu görebiliyordum. Şuan artık göremiyorum :/ Karıştırdım ettim ama olmuyor bir türlü. Nedendir ve ne yapmam lazım acaba ?
Odin programı ile cihazı download moda alıp istediğiniz room'u cihazınıza yükleyebilirsiniz uygun olanları tabi internette bir sürü görsel anlatımlar var bu roomu yüklediğiniz yere bakın en azından geri dönüş veya başka room'a geçmek istiyorsanız wipe yapmanız lazım buda bir nevi cihazı sıfırlar aksi taktirde wipe'siz deneyip ne olacağını kendiniz görüntitanium backup ile programlarınızın yedeklerini alabilirsiniz root'lu cihazlar için
Yok sorun Turkbey ROM' dan kaynaklıymış. MTP olayı yokmuş lanet ROM' da :@ Şimdi sildim, telefon romsuz bir şekilde duruyor. Şarj ediyordu yani telefonu USB![]()
Türkbey biraz kendi zevkine göre bir yapımcı açıkcası en sonki final room'unda artık S2'ye room yapmayacak S3 için çalışmalara başladı diye biliyorum Touch wizz bile yoktu S3'ün Touch wizz 5'ini yüklemiştim güzeldi bende Türkbey rom kullanıyorum görsel olarak güzel MTP'yi ben hiç kullanmadım bilmiyorum hep Kies air kullanıyorum çok pratik işe yarar bir yazılım
arkadaşlar galaxy ace için kullanımı ve kurulumu profesyonellik istemeyen bir navigosyon indirme yöntemi veya adresi bilen varmı şimdiden teşekkürler
Galaxy S II için Android 4.0.3 versiyonunu yükliyecem ama yükliyemiyorum çünkü PC telefonu görmüyor görmeyincede odin ile bağlanamıyorum. Deli olmak üzereyim.. Alttaki resim kendi cihazımdan çekmiş olduğum resimdir.
Allahıma bin şükür yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, her işte bir hayır varmış. Bende diyorum bugün neden erkenden Kalktım! Neredeyse saat 10' dan beri telefon ile uğraşıyorum kahvaltı bilem yapmadım. Sonunda saat 4 oldu ve şükür bitti. MTP olarak görüyor telefon. Şimdi sadece Onur abi bana şunu şunu yükle derse onu yüklicem yok böyle olmuyor kendi kafama buyruk yapıyorum ediyorum sonra delleniyorum![]()
whatsapp facebook gibi uygulamalara wifiden rahatça girebiliyorum ama 3g li baglantida kesinlikle giremiyorum. daha önce bu problemi yaşayan,yardım edebilcek biri varmı?
desire hdye yanlışlıkla android rev 7.04 yerine 6.3.3 kurmuşum 1 haftadır cinnet geçirdim telefon aşırı yavaşladı yeni farkettim 6.3 olduğunu![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)