If you don't go when you want to go, when you do go, you'll find you're gone.
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Verdiğim linke tıklayıp bakmamışsın bile. Çözünürlükten veya cm'ye düşen piksel sayısından bahsetmiyorum. Her bir pikseli oluşturan kaç alt piksel var onları karşılaştır sadece. Verdiğim linke tıklayıp sayfanın sonuna in, hangi ekran daha iyi açıkça görülüyor. 16:10 değil 16:9 diye tü kaka değil. Adı pentile olan her ekran da birbirinin aynısı değil.
anlamadıysan sorsaydın keşke, ezbere kötülemeden önce.
neyse ben de sallamıyorum, bıktım millete laf anlatmaktan.
Yok karşılaştırmıyorum ama en azından bazı şeylerden kısarsak koray abi gibi daha fazla şarj gidebilir onu demek istedim
şu alet tr de saatılıyormu? bilen varmı?
bizim telefona uyumluymuş
300den fazlaysa alınmaz gerçi,yada ben almam![]()
2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400
Kendimi ufak ufak geliştiriyorum
Önce cihazı rootlamayı başarıp
Şimdi siyah v1.5.2 kernel yükledim
Sırada rom var, ama .tar dan yüklemem lazım odin aracılığıyla.
Çünkü signature verification failed uyarısı alıyorum reboot mode da
Pil ömrü fark etti, fark etmese bile processor u underclock yaparak -veya 2 çekirdeğe düşürerek- pil tüketimini azaltabiliyorum.
beyler, s3 kullanlar arasında açma kapama düymesinin takılı kaldığı oldu mu hiç. arkadaşımın ilk aldığı telefon bir hafta sonra düyme takıldığı için kendiliğinden kapanıyordu. iki hafta serviste bekledi yenisi ile değiştirdiler şimdi yeni aldığının da düymesi hafif içeri göçmüş ve her an takılacak gibi bir his veriyor. bende almayı düşünüyorum kronik bir problem olmasından korkuyorum.
az evvel kies üzerinden güncelleme geldi. jelly bean diye sevindim ama 4.0.4 ün çok garip bi hali.
sizdeki de böyle mi bilmiyorum. telefon galaxy note
özellikle uygulamalara girince üstteki widgetlar filan sekmeler bi değişik olmuş. menüler arası geçiş farklıtest aşamasındayım
bikaç ss
edit: chatON isminde BBM ya da whatsapp tarzı samsung mesajlaşma programı eklenmiş. kayıt viber gibi. kayıt oldum ama 0 arkadaşım var. hiç şaşırmadım
edit2: galeri bi farklı olmuş. beğendim açıkçası
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
Kies şimdi bende de bir şeyleri güncelliyor bakalım süprizi ne..
hız açısından önceki 4.0.4 e göre müthiş hızlanmış.
şarj nasıl olucak merak konusu
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
bende de note var kies kendini güncelledi ama telefon kendini güncellemedi nasıl oluyor bu iş ama ????
61 DF 161 TOLEDO
61 EL 206 206 GTl ( SOLD )
61 VL 090 LEON T.SPORT (SOLD)
61 EL 585 206 HDİ (SOLD)
61 VL 700 106 GTİ (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)