Benchmark yapan varmı
Galaxy s3 ü biraz zorladım 6100 civarı bir puan çıktı cpu ve gpu yu modlayarak
5860 da günlük kullanımdaki ayarla olan puanı :P
Benchmark yapan varmı
Galaxy s3 ü biraz zorladım 6100 civarı bir puan çıktı cpu ve gpu yu modlayarak
5860 da günlük kullanımdaki ayarla olan puanı :P
Ay sonu galaxy note ve s2ler 4.1e geciyormus.
Birde sirkecide telefoncu arkadsimdan imei cakilan telefona kies ile versiyon rahat rahat atiliyormus bunu ogrendim. İmei silincek diye bi dert var saniyordum yokmus.
Sadece wifi ile guncelleme yapmiyormus telefon
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Arkadaşlar S3lerde internet paketleriniz ne durumda?
Ben telefondan bildirimleri vs kapattım, advanced task killer da kurdum bi güzel ayar da yaptım ama 2 günde 150mb internet gitti, 3-4 kez facebooka bakıp, whatsapp açık birkaç da mail attım.
Ne zaman facebooka birkaç dakika baksam 20-25mb falan gidiyor, iphone sonrası çok fazla geldi.
Bir de advanced task killera ne zaman girsem video oynatıcı, youtube falan acık görünüyorki bunlara hiç girmedim bile, ne alaka youtube altta çalışırki?
Dropbox, gamehub, chaton, google+ falan filan da kafasına göre acılıyor bazen, kaldırıp duruyorum.
1gb internetim var, internet paketimin böyle hızlı bir şekilde gitmemesi için ne yapabilirim?
Bunun dışında birkaç sorum daha var;
Dosyalarım altına foursquare klasör açıp herkesin fotosunu indiriyor, neden böyle birşey yaparki?
Facebook uygulamasında bakılan fotoğraf nasıl bilgisayara indirilir?
Rehber kısmında favorilere sık bağlantı kurulanların atılmasına nasıl engel olabiliriz?
Yine rehberde arama kaydına mesaj atılan kişileri bile atıyor, bunu nasıl kaldırabiliriz, hergün birsürü yerden kayıt mı sileceğiz? Bu telefon hiç capkınlara göre değilmiş
Bu telefona güzel bi messenger yok mu? messenger with you mu nedir rezalet birşey.
Telefonuma Muştunun kardeşi sağolsun root yapmış sanırım, cwm - supersu - root explorer falan var, bunlarla nasıl istemediğim telefonla gelen programları kaldırabilirim?
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
iphone kullanırken güle oynaya yeterdi internetim , işin aslı s3le ilk ilişkimize başladığımızdada sorun yoktu ancak kuşadasına gittiğimden beri internetim deli gibi tükeniyor ... iş için yaklaşık 1 ay kuşadasında kaldım , ne modem olarak kullandım nede zırt pırt nete girdim ama ilk 15 gün dolmadan 2.5 gb'lık internetimin yarısından fazlası bitiyorkuşadasında tüketim fazla demekki
Yine rehberde arama kaydına mesaj atılan kişileri bile atıyor, bunu nasıl kaldırabiliriz, hergün birsürü yerden kayıt mı sileceğiz? Bu telefon hiç capkınlara göre değilmiş
Bunun bir yöntemi vardı,bulursam söylerim.
Titanium backup ile kaldırabilirsin istemediğin programları.
Yükle o programı,bir araya gelince gösteririm.Dropbox falan kafasına göre açılan kullanmadığın şeyleri kaldırırz
Fbook kullanımı çok fazla senin,tüm gün işyeerinde telefondan bakıyorum senin ki kadar değil.
yavuz root'un varsa link2sD indir istemediğin tum programları kaldırabılırsın..telefondan sdye tasınmayanları tasıyabılırsın vsvsvs.. dondurabılrısın gecıcı sure zartzurt.. diğerleriyle ilgili bişe diyemicem
ekleme ;
sd'ye tasımana musade verır vermesıne ama bıldırımler vs calısmayabılıyo bazen bılgın olsun gıdıpte ufacık fb programını sd tasıyıpta sonra bıldırı gelmıyo deme![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Aaa bunu ilk defa duydum harbiden orda kayitliymis![]()
-Swiftkey kullanin guzel bi klavye programi.
Net icinde turkcellde 1gb sinirsiz die bi paket olun alin kafa rahat olsun.
1gb dolanaa kdr sinirsiz hiz. 1gb dolunca hiziniz 98mbs dusuyor. Ayda 30tl.
Net yemis yememis paket bitmis bitmemis seyinizde olmaz![]()
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
100 MB internet paketim var. sadece bişeye bakacağım zaman mobil veriyi aktifleştiriyorum. aksi durumda kapalı.
hafta içi evde ve eczanede wireless olduğundan wi-fi ile bağlıyım zaten sürekli.
1 ay yetiyor bu durumdasürekli açık olsa sıkıntı. facebook u aç kapa 3mb yiyor.
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
avea faturasızdaysanız avea faturalıya geçerseniz 500dk heryöne + 1000sms her yöne + sınırsız internet 19 TL internet 1 gbden sonra 128 e düşüyor, 1 gb ye kadarda 3-4 mbde oynuyor
Yavuz valla benim 1 gb internet 2 haftada biter olmuatu ama ciddi olarak 7 24 telwfondan internete giriyordum. Simdi 4 gb lik internet paketi aldim asiri huzurluyum. 400 mb lik oyun bile indiriyorm
74 model sehpa...
Kivilcim bu 1 gblik sinirsiz faturasiz hat icin var mi ? Varsa direk gecerim turkcell kullaniyorum
74 model sehpa...
Hacı turkcellde 4gb cok pahalıydı, kaça aldın?
Bu 1gb sınırsız olayı iyiymiş, gecen ay 59luk tarifeme 140 lira geldi
Ya da telekomdan falan eve bi net alıcam, wireless ile açık duracak sürekli dışarda da yeter 1gb.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)