sadece firefoxda olmuyor bu,
barmaklarım yüzüden dik iken düzgün yazamıyorum
Built to fall....
4.1.2 yayınlanmıs. Ay sonuna kadar TR serverlarından güncelleme yonlendirilcekmiş cihazlara.
#KGdetanirlar
Aynen 5 Aralık'ta Polonya Kies sürümü paylaşıldı..
Gözüme farklı gelen, çoklu pencere olayı gerçekten iyi olmuş.. Rehberdeki o 3 saniyelik gecikmeyi yaşamadım, daha önce 4.1.1'de bende yaşamıştım SIM'de ki kişileri görüntüleyerek fakat artık Google kişileri olarak kullanıyorum gecikme yok..
Polonya sürümünde RAM kullanımı falan stabil gibi.. Gecikme, takılma, ısınma sorunları yaşamadım dünden beri.. Dünden bu yana pek fazla kullanamadığım için çok fazla yorum yapmak istemiyorum, uzun vadede daha çok belli olur sanırım..
- Anladım, Bide bi sorum olucak şimdi ben Telfonu aldıgımda beri hep cihaz üzerinden güncellemeye calıstım yada TR romlarını kurdum hep.
Seninde yaptıgın gibi Polonya rom'unu kurarsam cihaza Benim Cıkan diğer güncellemelerden haberim olacakmı Cihaz üzerinden yani bilgi gelicekmi yoksa. Artık sürekli odinlemi ugrasmak zorunda kalıcam![]()
#KGdetanirlar
Çözümü kolay onun
http://yesilcin.com/samsung-telefonl...e-t1177.0.html1- Önce Türkiye için olan ve konu başlığında Türkiye Kies Sürümü yazan bir firmware indirip, Odin ile telefona yüklememiz gerekiyor.
2- Yüklediğimiz romlarla telefonumuzun bölge kodu değiştiğinden, onu da Türkiye koduna geri çevirmemiz lazım. Bunun için arama ekranına *#272*imei numaranız# tuşladığımızda, açılan pencerede "TUR" seçeneğini işaretleyeceğiz.
3- Eğer TUR listede çıkmazsa ilgili sürüm farklı bir bölgeye aittir. Türkiye sürümü bulunmuyorsa diğer ülkelerin sürümünü yükleyip onun kodunu seçemek gerekli. Deneme yanılma ile güncelleme görüp görmeyeceği kontrol edilecek.
4- Kod seçiminden sonra telefon format atmış gibi orjinal haline dönecek ve tüm verilerimiz silinecek.
5- Daha sonra Kiese bağlandığımızda güncellemeyi görecektir.
s3 içinde geçerlidir muhtemelen
beyler 3 haftalık
temiz çakma imelili kutulu full s3 umvar şuan yurt dışı kutu içeriğinde eksik hiçbirşey yok
kutusunu paketlesem sıfır sanarlar o derece yanihatta dayımdan biraz hırpalanmış aynı beyaz renk filip cover bile hacıladım full yani
bunu satsam ne eder ? nakit lazım![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
beyler sammobiledan almanya üstünden 4.1.2 yüklemeyi düşünüyorum
bunu telefona nasıl atıcam.
telefon patladı samsung yazısında takılı kalıyor.
firmware yüklenince düzeleceği söylendi.
canınızı yiyim bi el atın
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)