User Tag List

Sayfa 138/208 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188 ... SonSon
3947 sonuçtan 2.604 ile 2.622 arası

Konu: Android Paylaşım Alanı(Uygulamalar,rom..)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar, hepinize iyi akşamlar.

Benim s2 de bir sorun çıktı uzun süredir kullanıyorum rom atıyorum root ediyorum hiçbir sıkıntı yoktu. yaklaşık 20 gün kadar once orjınal ispannya versiyonu 4.1.2 yükledim odin ile sıkıntı çıkmadı kullanıyordum.
    Gelelim soruna bugün aniden cihaz aramalara kapandı şebeke var ama arama yaptığımda ''ağ kaydı yapılamadı'' gibi bir uyarı verdi internette biraz araştırdım o sırada yeniden farklı bir yazılım yükledim, fabrika ayarlarına döndüm bikaç kere, baska sim kartları denedim olmadı. şebeke full çekiyor ama hat yok. o sırada araştırmalarım devam ederken imei min uçtuğunu okudum.

sonuç olarak; arıza tespitim doğrumu? doğruysa ben bu cihaza nasıl imei atabilirim, cihazımı telefoncuya vermeden yapmak istiyorum bunu çünkü güvenebileceğim bir telefoncum yok.

sametozt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı omerbeytekin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Benim s2 de bir sorun çıktı uzun süredir kullanıyorum rom atıyorum root ediyorum hiçbir sıkıntı yoktu. yaklaşık 20 gün kadar once orjınal ispannya versiyonu 4.1.2 yükledim odin ile sıkıntı çıkmadı kullanıyordum.
    Gelelim soruna bugün aniden cihaz aramalara kapandı şebeke var ama arama yaptığımda ''ağ kaydı yapılamadı'' gibi bir uyarı verdi internette biraz araştırdım o sırada yeniden farklı bir yazılım yükledim, fabrika ayarlarına döndüm bikaç kere, baska sim kartları denedim olmadı. şebeke full çekiyor ama hat yok. o sırada araştırmalarım devam ederken imei min uçtuğunu okudum.

sonuç olarak; arıza tespitim doğrumu? doğruysa ben bu cihaza nasıl imei atabilirim, cihazımı telefoncuya vermeden yapmak istiyorum bunu çünkü güvenebileceğim bir telefoncum yok.
    Bugün benim s2 de ağ kaydı yapılamadı diye hata verdi babamı ararken.Fakat o arada telefon çekmiyodu. Ben ona bağladım

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

yukledıgın rom'lar genelde efs backup içeriyo , o yüzden korkma.
    ilk başka kendin teyid et uçtu mu uçmadımı ?
    *#06#

daha sonra şebekeyi ara hangi hattı kullanıyosan imei uçmadığını varsayıyorum..

deki hattım çekiyor gozukuyo ama hangi telefona takrsam takıyım arama yapamıyorum vs arıza kaydı oluştur.

sonra telefonuna başka hat tak,o açık kalsın bir süre.

ondan sonra kendi hattını tekrar tak,şebekeyi manuel değil otomatik seç.Olsun bitsin.

bu kadar şeyi yaptıysan ilk başta kendinin efs backup yapmasını/yapmanı bklerdim ama iş işten geçmiş bikere..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yukledıgın rom'lar genelde efs backup içeriyo , o yüzden korkma.
    ilk başka kendin teyid et uçtu mu uçmadımı ?
    *#06#

daha sonra şebekeyi ara hangi hattı kullanıyosan imei uçmadığını varsayıyorum..

deki hattım çekiyor gozukuyo ama hangi telefona takrsam takıyım arama yapamıyorum vs arıza kaydı oluştur.

sonra telefonuna başka hat tak,o açık kalsın bir süre.

ondan sonra kendi hattını tekrar tak,şebekeyi manuel değil otomatik seç.Olsun bitsin.

bu kadar şeyi yaptıysan ilk başta kendinin efs backup yapmasını/yapmanı bklerdim ama iş işten geçmiş bikere..
    vallahi aslında efs üşengeçliğimden yapmadım, evet imei uçmuş *#06# yaptım 049 lu imei çıkıyor. esas sorun buna kendim imei atabilirmiyim yani eğer ekstra bi ekipmana gerek yoksa kendim halledebilirim. var mı bildiğin ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    vallahi aslında efs üşengeçliğimden yapmadım, evet imei uçmuş *#06# yaptım 049 lu imei çıkıyor. esas sorun buna kendim imei atabilirmiyim yani eğer ekstra bi ekipmana gerek yoksa kendim halledebilirim. var mı bildiğin ?
    valla imei kodlama ile yaparsın rahatlıkla forumlarda vardı bayadır uzak kaldım rom vs atmadım forumlara da girdiğim yok araştır internetten birşekilde düzelir belki.

bu arada aklıma geldi en son 4.1.2 den önceki yüklediğin rom hala sd card'da mevcutsa bbi root edip onu atmayı denesene tekrardan.Belki kayıt altına vs almıştır.
    - K -

________
    Dr.Ecu

sametozt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla imei kodlama ile yaparsın rahatlıkla forumlarda vardı bayadır uzak kaldım rom vs atmadım forumlara da girdiğim yok araştır internetten birşekilde düzelir belki.

bu arada aklıma geldi en son 4.1.2 den önceki yüklediğin rom hala sd card'da mevcutsa bbi root edip onu atmayı denesene tekrardan.Belki kayıt altına vs almıştır.
    Bazı romlar efs yedeğini de birlikte alıyo diye okumuştum netten.Dediğiniz gibi işe yarayabilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malesef hem sd kartı hem telefon belleğini silmiştim ama şuan ki dosyaları gezerken efs backup dosyasını gördüm fakat yedeği bugün almış ama tahmin ediyorum o yedek dosyasını bir şekilde açıp içine yeni bir imei atıp tekrar flashlayabilirsem sorun çözülecek gibi ama bunları hangi programlar aracılığıyla yapıcam
    bu gece bunla geçecek heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    malesef hem sd kartı hem telefon belleğini silmiştim ama şuan ki dosyaları gezerken efs backup dosyasını gördüm fakat yedeği bugün almış ama tahmin ediyorum o yedek dosyasını bir şekilde açıp içine yeni bir imei atıp tekrar flashlayabilirsem sorun çözülecek gibi ama bunları hangi programlar aracılığıyla yapıcam
    bu gece bunla geçecek heralde
    efs backup klasoru goruyosan içini vs boşver bikaçtane rom yükle sd card'a hemen.sonrasında sırayla dene hangisiyle olursa.Sen kendn denediğinde almaz belki ama rom'u kurarken otomatik kayıtlı efs'yi kullanır.

4.1.2 oto efs yapmicağına göre eski ime'in kayıtlı içinde.

sen dinle beni rom at
    düzelcek
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    odin le 4.1.2 yi geri attım ama yine olmadı imei hala 049 lu olan ve yıne sadece acil aramalar için diyor telefoncu yolu gözüküyor galiba imei nın yenilenmesi için yada izin gunumu buna ayıracam gibi

XoR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    252 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Real Racing 3 Nfs sonrası grafik anlamında tat vermedi bana

Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    odin le 4.1.2 yi geri attım ama yine olmadı imei hala 049 lu olan ve yıne sadece acil aramalar için diyor telefoncu yolu gözüküyor galiba imei nın yenilenmesi için yada izin gunumu buna ayıracam gibi
    yanlış anladın,odinle 4.1.2 atma

gir xda 'ya indir 2-3 tane rom s2 için onları at.4.1.2 odinden attıgın için mevcut ne imei varsa onu alır,suan da sende ztn gozkmuyo o ; ama romatarsan efs klasorunun içindekini çakar direk anlatbldim mi bilmiyorum

4.1.2yi root et,sonra sd card'dan rom at wipe vs onları demiyorum biliyosundur zaten..

rom kurulurken takip et ekranı efs backup vs yazarsa zaten işin kolay yazmasa da işin kolay gerçi hertürlü rom ile duzeltcen gibime geliyo..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dun gece saat 2 ye kadar ugrastim, cwm ile farkli ve eski surumler (2.3.6) denedim olmadi bende biraktim. Pazartesi izin gunumde bunla ilgilenicem kotu ihtimal bitane 3g destekli telefonun imei sini bi sekilde aticam

Jön Türk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    S3 efsane pil tüketmeye başladı.Misal bu gece 02:30 da fullleyip çektim wifi açık mail face twi 4sq gelen bildirimler olmuş 09:30 %71 şimdiki oran

tool - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Experience is what you get when you don't get what you want.

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    iphone'da vardı benzer program kullanıyordum başaırılıydı

meLaNchoLic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tool Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu gece denedim ama bişey anlamadım belkide henüz becerememişimdir
    Alıntı atituti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şu kızın memeleri anadoluda 9 çocuk doğurupta emzirememiş kadınlarınkine benziyor ama biri ünlü oluyor digerleri tarlada ugrasıyor

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler şimcikk bir sorum olacak ... telefonuma ingiltere 4.1.2 kurmuştum yada polonya neyse hatırlamıyorum ... sonra resmi TR sürümünü sammobile ile indirip odin ile attım kies telefonu tanımadığı için haliyle .. kies e bağladığımda Kies uyumlu resmi sürüm vs uygun değil hatırlamıyorum bişey yazıyordu .. yesilcinde gezerken 4.1.2 TR resmi sürüm gördüm .. odinle attım .. yedekleme dahi yapmadan sıfırdan kurulum yaptım.. wipe data yaptım ardından da ... kurduğum sürüm

PDA: I9300XXEMA2
    CSC: I9300OJVEMA1
    Version: 4.1.2
    Date: 2013-01-25

şuan telefonda görünen :

ve hala kies e bağladığımda uyumlu değil diyor .. anlamadım gitti ...

en başından beri aldığım hata , hala geçerlidir ...

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Telefonun bölge kodunu Türkiye olarak değiştirmen gerekiyor..

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araştıriyim google amcadan ... eyvallah yavrum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)