Bndede s3 var mat ekran koruyucu var uzerinde arkadasmdada parlak ekran koruyucu var kameralari acinca sankk bnmki cin mali gbi onun yaninda
Mat ekran filmi bu kdr etkilermi aceba
ipaddeki gibi güzel bir online okey oyunu varmı indirdiklerimin hepsi birbirinden kötü bir tane buldum oda offline
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
https://play.google.com/store/apps/d...5Pa2V5UGx1cyJd
yüklemedim şahsen ama facebook online falan bişeyler diyor![]()
Note telefonum çalışırken duracak nerdeyse. O denli yavaşladı, rehbere basıyorum bekliyor. Bazen home tuşuna basıyorum tool lar teker teker beliriyor. Ne önerirsiniz ?
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
beyler 4.1.2 tr indirdim pc e galaxy s3 için .. odin ile atıcam ama parallels desktop odinle fail yazıp duruyor .. mac versiyonu yok sanırım bulamadım... heiamdall diye bi program buldum mac için onuda çözemedim .. varmı mac ve galaxy s3 kullanan ?
hatta telefon ortada kaldı açılmıyor... ya windows pc lazım bana yada odin mac
![]()
hallettim parellels desktop üzerindensağol yeğen
parlak herzaman daha güzel bence .. mat el izini daha az belli ediyor o kadar .. ama onun içinde ekranın parlaklığından feragat edemem açıkcası ...
ayrıca şu kasma olayı bir program vs bişeyle alakalı olabilir .. yedek alıp wipe yaparsanız kesin çözülücektir düşüncesindeyim
abi note 1 mi note 2 mi.
note 2 bu kadar çabuk yavaşlamamalı.
öbellekler dolmuş olabilir. bi de kesinlikle advanced task killer i kurun telefonunuza.
sonra programı açıp ayarlarından
Auto kill Level - crazy
Auto kill Frequency - When screen of
şekline getirin.
biraz düzeltecektir. ama bu da yetmezse rehberi yedekleyip wipe çekin. o zaman ciddi anlamda rahatlayacaktır telefon
bu arada. benim sorum olacak
note 1 e 4.1.2 yüklerken unroot yaptım.
wipe cache filan yaptım ama çektiğim fotolar silinmedi. nedendir acaba
bi de rom ilk kurulduğunda ciddi anlamda telefonu kastı. boş ram 90M filan kaldı. pişman oldum diyebilirim.
ama 1 gün bitti 2. gün rom oturdu mu artık ne olduysa şu anda 280 350 M arası boş ram oluyor ki 4.0.4 ten daha yüksek
Clio 2001 1.4 RXT SoldVolvo C70 2.3 T5 Sold
4.1.2 yükledikten sonra şarj daha uzun süre gidiyor.Sanki yaklaşık %25 gibi daha uzun geldi bana.
Başka farkeden oldu mu?
daha önce söyledim gene söylüyorum NOTE 1 denilen telefon 4.1.2yi kaldırmıyor.
kasma donma veri kaybı gibi saçmalıklar yaşanıyor.
note'a stabil çalışan 4.1.2 daha icat olmadı biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.
o zaman kadar en temiz versiyon TR sürüm 4.0.4...
şarjla ilgili birkaç gözlemimi paylaşmak istiyorum ; sadece android telefonlar için değil bütün telefonlar için.
ben geceleri telefonu kapatan adamdım,alarm çalmıyor diye artık uçak moduna alıp şarjta takıp uyuyorum.
çok ilginçtir uçak moduna almadığım geceler sabah teli şarjdan aldığımda telefonun şarjının daha çok gittini gördüm.
hiç bişey yapmadan (arama,nete girme vs) gözlem yaptim.
uçak moduna alıp sabah teli şarjdan alıyorum saat 11de pil %85 civarı
şebeke açık şarjdan aldığımda saat 11de %95
başka bir olay daha ;
note için turcellden alınma şarjlı kılıf var elimde.
ne zaman ona ihtiyacım olup kullansam ondan sanraki 3 - 4 gün telefonun pili az gidiyor.
araç şarjda aletide aynı...
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)