turkcellden alınma samsung s7 edge'im var.
turkcelle kavgalıyım ve numaraımı vs herşeyi iptal edip vodefone gecicem.
bu turkcell samsunglara sim kilit koyuyormuydu bilen varmı ? şimdi vodefone alınca çalışmamazlık yapmasın
médiocrité partout
Mobil Cihazlar | Samsung TR
VE TÜRKİYE FİYATLARI
Galaxy S10 (8 GB RAM / 128 GB depolama hafızası): 6599 TL
Galaxy S10 Plus (8 GB RAM / 128 GB depolama hafızası): 7499 TL
Galaxy S10e (6 GB RAM / 128 GB depolama hafızası): 5499 TL
Merhaba, instagramda anket yaparken soru işareti koymak istediğimde yazı alanından çıkıyor telefon.. Cümleyi yazıyorum ama sonuna soru işareti koyamıyorum o pencereyi açıp hemen geri kapıyor telefon. Varmı başına gelen? Telefon huawei mate 20 lite.
Yeni android'e geçiş yaptım;ancak mail atamıyorum kendi adresime özellikle. Resimler gitmiyor mail gelmiyor
nasıl çözebilirim ?
imzasız..
arkadaşlar android için kod yazıp bir kaç işe yardımcı olacak birini arıyorum..bilenler yazabilenler bana dm ile geri dönüş yaparsa sevinirim..
Samsung telefonda varsayilan hafizayı hafiza kartı olarak nasıl yapabiliriz. İndirilen uygulamalar fotograflar hep telefona kaydediyor
arkadaşlar benim çok ciddi bi sorunum var.
Huawei Mate 20 Lite kullanıyorum whatsapptan atılan fotoğrafların otomatik kaydedilmesini kapatmıştım. Ama bu seferde manuel olarak kaydetmek istediğim fotoğrafları kayıt et seçeneği yok. bunun çözümü var mı illa otomatik kaydı mı açmam gerekiyor ? ozamanda gerekli gereksiz tüm medya galeriye kayıt oluyor.
Arkadaşlar bugün itibari ile S7 edge telefonumun anakartı yandı.
Telefoncu uğraşma 400 500 yerine yeni telefon al dedi.
Ben telefondan ziyade içindekileri resimler videolar notlarımı nasıl kurtarırım diye düşünüyorum. Fakat telefoncu onları artık kurtaramassın dedi. Fikri olan var mıdır ?
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Cep Telefonu Veri Kurtarma - Ucretsiz Analiz - PİTS Veri Kurtarma Merkezi Turkiye
Bunlar işinde iyi ama fiyatları tuzludur.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
@Sezgin bende ayni telefonu kullanıyorum kaydetmede kapali üstüne basinca kaydediyorda sende niye oyle ilginç
1881 - 193∞
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)