note II derim.
Aslında 5 den daha çok note2 kafamda var. S4 daha yeni olması + bir kaç özellik olmasi kafamı çeliyordu. Fiyat bakımından da note2 ye baktığım zamanda aylık 72 tlden 1700 küsürlere denk geliyor. Gayette makul olduğunu düşünüyorum. Boyuta takılmadım baktım cebe rahat giriyor)
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
Note II boyutları sebebiyle kesinlikle tercih dışı..
Ne yapsam bilemedim.. Gidip S3 alsam mı, S4'ü beklesem mi.. Beklesem, nesini bekleyecem onu da bilmiyorum..
Diğer yandan iphone 4s ya da 5 var..
Kurtulmak istiyorum Blackberry'den ama kararsızlık mevcut..
Seçeneklerin arasında ip5 ve s3 varken iphone 4s almak biraz kötü tercih olur sanki.
Ben s3 ü yurtdışında ilk çıktığı gün aldım uygun rakamlara ve memnunum şuan.
Ama s4 ü tercih etseniz cebinizden çıkacak para minimum 2bin ve 3-4 ay sonra değeri bir hayli düşüyor. Yani kısaca, kısa zamanda zarar ediyorsunuz telefondan.
Ama telefonu alıp minimum 2-2.5 sene kullanırım veya zarar etsem de önemi yok diyorsanız, s4 alınabilir tabi.![]()
Not Stock I20N
Pedal Box
Başaran Coil
Mud flaps
http://www.techturkey.com/forum/sohb...galaxy-s4.html
http://www.techturkey.com/forum/sohb...ncelemesi.html
şu iki konu telefon hakkında baya bir fikir verecektir.
9900 dan sonra uzay gemisi gibi geleceği kesin.
bb den sonra hepsi çok iyi gelicektir size. ben olsam 5 alırıdım kendim o şeklide yaptımalırken hiç teretütte kalmadım başka bir tel mi alsam diye ve çok memnunum
![]()
s4 un miniside cıkacakmıs..boyutu büyük gelenler için ideal olur..
Son 5 gun ve hala cok kararsizimmS4 un inceligi ve boyutu cezbettiriyor temas etmeden tel kullanimi , göz temaslari ve batarya omru cabasi
![]()
Fikirler ÖLMEZ
M.Kemal ATATÜRK
Savaşa karşıyım ama haksızlığa karşı savaşmak karakterimdir.
Şamil BASAYEV
iphone un isletim sistemi sanki cok kendi icine bagimli gibi galaxy s3 kullaniyorum ilk olarak Ozgunun telefonu biraz kurcalamistim ilk zamanda biraz buyuk gibi gelmisti simdi iyiki iphone almadim diyorum.4S falan zaten s3 ten geridedir hic aklinizi karistirmayin.Bence karar s3 mu yoksa s4 u beklemelimiyim arasinda olmaliAyrica galaxy ekranina alistiktan sonra 4s in falan ekranini okuyamiyorsunuz buyuk ekran iyidir hangimiz 1,5 gunden fazla sarj edecek yer bulamayacak sartlarda kaliyoruz ki gunumuzde.
bence 1 ay daha beklemek lazım note 2 nin ve s3ün fiyatları daha düşücek gibi
şu ana kadar ergonomi olarak en iyi telefon iphone 4 bana göre gözüme çok hoş görünüyor 5 de aynı boyutlarda sadece ekranı çerçeve içinde büyütmüşler oda güzel ama 4 daha bir gözüme tok görünüyor ele avuca gelebilir duruyor.. s3 ve türevi telefonlara hiç ısınamadım çok büyükler htc onex 32gb aldım şimdilik işimi görüyor ama şu iphone nun 5s mi yoksa 6 mı çıkartıcak karar versin turkcellden kampanyalı alıcam bir tane telefon sayfasını kapatıcam beni senelerce götürür.. yeni iphone u beklememin nedeni yeni tip işlemci kullanılıcakmış galiba ios7 destekli olucakmış eskiler ios7 yi desteklemiycekmiş yabancı sitelerde öyle okudum..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
bence fiyasko olacak s3 veya note 2 varken gereksiz bir telefon
Türkiye piyasası için fiyat 2bin tl altı olacak diye okudum. Geldikten sonra göreceğiz tabi ki.
Aralarında işlemci, şarj, ram, ekran çözünürlüğü, kamera gibi farklar var.
Çok fark yok diyenler daha ne gibi farklılıklar istiyorlardı ki? Bence s3ten sonra s4 için yeteri kadar geliştirme yapıldı.(s3e göre şarjı daha uzun gitmesi muhtemel, kamerası daha iyi, işlemcisi geliştirilmiş, görüntü kalitesi daha iyi.) Elma armut değil, s4ü, s3ün devamını olarak çıkardı zaten adamlar.
Instagram: mutusgarage
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)