Nedir bu kernel muhabbeti? Aldığımda yüklemem gereken birşey mi? Nereden, nasıl ve nereye yükleyecem?
Nedir bu kernel muhabbeti? Aldığımda yüklemem gereken birşey mi? Nereden, nasıl ve nereye yükleyecem?
yiğit internette bir bilgi var mı bu konu ile ilgili?
edit: buldum
http://www.chip.com.tr/haber/gold-da...sat_39515.html
Failure is not an option.
benim elemanda s3 var ..
cihaz garanti kapsamında ve servise gidecek .. ama bir türlü rehberi karta veya bilgisayara yedekliyemedi .. nasıl olacak .. ???
Paraf card yok malesef... Garanti ve Finansbank var. Bugün de son günmüş, çıkartmaya kalksam bile yetişmez...
Bende bu aralar 5800 ımı değiştirmeyi düşüyorum aynı şekilde kararsızlık içindeyim ip5 ip4s yada s3 karar veremiyorum![]()
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Site'de bi dunya baslik acildi s4 cikiyor, s3-5 farki nedir vs.
Hep yaziyorum uzay gemisi gibi kadar hizlida olsa s3 takiliyor ciziliyor soyuluyor yani olağan bir kullanici 5 ile arasindaki farki anlayamaz,
Apple marka degeri var.
Samsung ile sorun yasadiginizda basiniza gelen;
Samsung maazasindan aldiginiz cihaz genpa kutulu geliyor,
Genpa arandiginda servis hizmetini samsung tr yonlendiriyor diyor,
Samsung tr servis vermiyoruz anlasmali yerlere yonlendiriyoruz diyor,
Basari kucakliyor 19 gun bekletip sonra sorun yok yada ana kartta kulanici hatasi var diyor
Samsung musteri hizmetleri net sekilde ugrasmayin bizde bircok ariza kulanici hatasidir dedisikayet basvurusu yapinca geri donus yapip 3 kere caldiriyorlar,
Sonra ulasilamadi msj i dusup 7 gun sonra tekrar arayip gene ulasamazsa dava kapaniyor.
Artik her s4-s3 basligina bu yorumu yapistiricam.
s3 de şöyle bir şeyde gözlemledim çevremde milletin telefonu hep şarjda.. yanlarında şarj cihazı ile geziyorlar s3 sahipleri hepsi değil belki ama ben iş yerimde çevremde bir yere gittiğimde cafede restaurantta birileri soruyor "pardon priz nerde acaba".. cep telefonu diye satılıyor ama cepden çok kablolu telefon gibi
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)