dün ef186 buura aradı turkcell den mesaj gelmiş kampanya var alayımmı diye dedim bir dakika bekleme fiyatıda uyguna geliyor hoparlör hediyesi ile 1750 liralara aldı platınum diye
bize cumartesi akşam 2 tane geldi gelir gelmezde satıldı spotunu 2100 liradan verdik
cidden fevkalade cihaz
Yolda denk geldik, beraber aldık kabasakalla
Söyledi hatta senin 2100'den verdiğini, kulağını çınlattım hafiften
Şuan çok fazla kurcalıyorum, insani kullanım standartlarına inmem 1 ayı bulur. Çok kurcalamaya rağmen fena değil şarj durumu, şarj olması ise cidden çok hızlı.
bende bu mp olayını anlamış değilim hatta son zamanlarda kafamı çok kurcalayan bir konu. yaklaşık 8 sene sönce sony ericsson w810i kullanmış ve çektiğim bir sürü fotoyu pc ye yedeklemiştim. aradan geçen sürede kullandığım cihazları unuttum ama son teknolejiden örnek vermem gerekirse s3 ve note 2 gibi cihazlar ile çektiğim fotoları karşılaştırdığımda komik gelebilir ama gelişen teknoloji ile bolca artan mp sayısına ramen ciddi bir fark göremedim. hatta sony nin bazı fotoları çok daha net.![]()
Ozgun'un nasıl telefon trafıgı oldunu bılmeyen yoktur sanırım,o yogunluga ragmen iki günde bir şarj ediyor telefonunu eğer aynı performans varsa bir dakika düşünmeden S4 alıcam (benimde elimden telefon düşmez iphone u şarjdan alamıyorum) buda beni ciddi sinir ediyor olur olmaz zamanlarda bitiyor kanser oluyorum
kanku s3 te jely bean güncellemesinden sonra şarj konusunda bu duruma geldi kanku
bu cihazda s3 ün bir üst versiyonu jelly bean var zaten ben zannetmiyorum farklı olacağını buda iyidir yani
muştu, renk olarak hangisini tavsiye ediyorsun? beyaz pek tercih ettiğim renk değil ama tim deki eleman çok övdü.
Bende dun s4 aldim, telefonda n falan pek anlamam ama hizi ve ekrani gercekten cok hosuma gitti, bu arada Tr de samsunglarin imeisi kirilabiliyor diye duymustum, burdaki fiyati tam 900 usd isteyene gonderebilirim eger Tr ile arasinda cok fark varsa ( urdunden ), kar beklemeden![]()
O kismi siz daha iyi bilirsiniz![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)