ben hıc begenmedım tam bu konuyu gormeden once yapıyordum ama ıyıkı guncellememısım![]()
ben hıc begenmedım tam bu konuyu gormeden once yapıyordum ama ıyıkı guncellememısım![]()
powered by:
Can's
VOLVO C30 d2 ///97 E36 M3 EVO
bende 4 var ios7 güzel ben beğendim hatta alıştım gece uykusuz bıraktı cok bekletti ama olsun.Bende şöyle bi sorun yaşıyorum uygulamalar ekrandan taşıyo mesela İnstagram.Fotoğraf görünüyo ama ileri butonunun yarısı gözüküyo aynı sorun efektlerdede var. Whatsapptada kayıklıklar mevcut eksiklikler var ama yakın zamanda sorun giderilmesi için bi güncelleme yayınlarlar diye düşünüyorum.
Facebooktan alintidir. Ne kadar ya da yanlis kullanicilara kalmis :
https://m.facebook.com/home.php?__us...user=546742396
Ben hem kendi iphone 5`ime hem de abimin iphone 4`une yukledim.5 te performans acisindan bir sikinti yok ama 4 icin ayni performansi goremedim.Ara ara kasma yapiyor ama cok rahatsiz edici degil.Sanirim en iyi randimani 4S ve 5 lerde veriyor.Bir de dfu moda alinip yuklenirse daha iyi performans elde edilecegi soyleniyor ama denemedim.
4 ve 4s kullananlarda kasılmalar ve çeşitli sıkıntılar oluyor..
5 kullanıyorum yükledim hızlı ve sıkıntısız çalışıyor..
Ben yükledim, gayet stabil çalışıyor şuan bir sıkıntı yok tavsiye ederim
Uygulama kaybolma sorunu bu FaceTime ikonu ekleniyor ondan kaynaklı bir uygulama tek olarak sayfa açıyor![]()
Dün gece kurdum iphone 4'e aşırı derecede kasma oluyor klavye de yazı yazarken sonradan geliyor yazılar whatsapptan twitira gecerken de kasmalar oluyor. Yüklediğime pişman oldum desem yeridir. Yeni bir uptade gelir inşallah yoksa böyle sinir kat sayısı artar.
Yuvarlak tusa 2 kere basip alt menude dolanirken, uygulamanin capsini gosteriyo, cok tehlikeli bi durumonu nasil kapaticaz? Bide arka planda calisan programlari eskisi gibi kapatamiyoruz
Bende güncelledim kapatıp açtım uygulamalar geldi![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
ben bugun 4s i io7 guncelledım. epey bı eklentı gelmıs. denetım masasının kısılestırebılır olmasını hayal edıyordum o zaman cok daha verımlı olurdu. ya da en azından 3g acıp kapatmayı koysaylarmıs ıyımıs. sarj gıtmesın dıye sureklı 3g ac kapat yapıyor menuye gırmek zaman kaybı.
stabılıte konusundan bır sıkıntı yasamadım. kasma yok stabıl calısıyor 4s. hatta restore edıp sıfırdan kurmak daha saglıklı musaıt bır zamanda yapıcam
@RedSun : home tusuna 2 kere basıp, ekrana gelen programı yukarı dogru ıttırcen kapanıyor arkada calısan programlar
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
ben şuan telefondan güncellemeyi başlattım bunu durduramıyorum demi) pc ye bağlayıp komple sıfırlayacam da.
Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)