bende de uygulamalar geri gelmedi kapatıp açmama rağmen
bende de uygulamalar geri gelmedi kapatıp açmama rağmen
Ben telefonu normalde itunes e bağlayıp ordan yedek almadan sıfırlıyordum yeni bir iphone olarak ayarla seçeneğiyle. Merak ettiğim böyle yapınca dfu modda mı yapmış oluyorum yoksa sadece recovery mi yapmış oluyorum
Delikanlılık efendiliktir, gereksiz action değil...
2 saat oldu güncelleyeli, telefon elimden düşmüyorÇok hoşuma gitti.4S bu güncellemede de kasmadı ama sanırım bi sonraki büyük değişiklikte kasacaktır.
İp4 kullanıcıyım ios 7 yükledim kesinlikle öneriyorum ben çok beğendim tema cam gibi olmuş![]()
05 Civic Vtec ||
Emre Ayg..
Herşey Türklük için
iphone 5 te 6.1.4 yüklü iken yurt dışından getirdiğim harici sarj cihazım çalışıyordu.. şimdi ios7 ye geçtim bu aksesuar desteklenmiyor diyor , yani kısaca çakma sarjı kabul etmiyor![]()
~ Feel The Difference ~
iphone 4 e yüklemiştim demo sürümü kasmadan dolayi 6.1.3e geri dondum.
simdi tirsiyorum yuklemeye tekrardan![]()
Bu akşam geçiyim diyodum eninde sonunda geçicez naıl olsa diye ama okuduğum kadarıyla güncelleştirmeler otomatik yapılıyomuş.. Ben belki istemiyorum güncellemek.. Ya da evde değilim wi-fi bağlı olmadan gncellerse sürekli zaten yandık
Ipad mini için tek güzel yenilik instagram ve mackolik app'lerini açtığında ios7''den önce ufak ekran gösterirdi. Büyütünce pixel olarak kötüydü. Ama şimdiki sürümle bunları çözmüşler. App'leri açar açmaz tam ekran geliyor ve net görüntü var.
Bu arada ios7'yi yüklerken herhangi bir yedekleme yapmadım. Cihazda ne varsa olduğu gibi duruyor![]()
Valla maşallah bende yaklaşık 10 dakikada yükledi.. Herşey oldugu gibi duruyor.. önceki sürümden yapmadıgım güncellemeleri yaptım, telefonu açtım kapattım canavar gibi çalışıyor şimdi..
Kurcaladım güzel şeyler var, ama keşke 3g'yi de kapatabilseydik görev çubugundan..
Tango-1 never dies.
sabahtan beri oynuyorum sanki 5s almış gibiyim iyi geldi bu değişiklik![]()
3g yi nasıl kapatıyoruz yerini bulamadım
edit
resmen kör olmuşum 2 pad 1 adette tel güncelledim.gözümün önündeki hüçreseli görmemişim.
OEM+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)