hepi topu 16gb lık hafızası olan telefonda güncelleme için 5.8 gb boş yer istemekte ne demek..
Tabikide yer yok nasıl olsun son 2 güncellemeyi bu sebeple yapamıyorum sil sil bitmez ne anladım bu işten.
hepi topu 16gb lık hafızası olan telefonda güncelleme için 5.8 gb boş yer istemekte ne demek..
Tabikide yer yok nasıl olsun son 2 güncellemeyi bu sebeple yapamıyorum sil sil bitmez ne anladım bu işten.
bende 4s e uzun süre atmadım ios 6 da bıraktım ama uygulamaların cogu bir süre sonra io6 olmasına ragmen ios 7 nin altındaki sürümlere yüklenemeyecegi uyarısı verince pes ettim. İos 8 de bana sarj daha hızlı bitiyor gibi geldi iphone 5s
O Yüzden kaynaklanıyordur arkadaşlar ben güncelemeyi dowland yaptım sunu belirteyim sarj konusunda ufak düzeltmeler olmuş benim sarjım rölantı modda iken bile sarj yerdir artık onu düzeltmişler en azından prizden sokeli 1 saat oldu halen %100 sarjım varBuna ek olarak home tusuna basılı tutunca son aramalar cıkıyor direk mesaj yada arama yapabiliyorsunuz siri'yi türkçe yaptık dediler onu daha göremedim.Kamera düzeltmeler gelmiş çekim yaparken cok güneş varsa otomatik olarak kamerayı karartabiliyor yada ısıgın geliş yönüne engel olabiliyorsunuz.
3 adet yeni uygulama gelmiş saglık konusunda ki uygulama gerçekten cok faydalı gibi geldi bana onu kullanmaya basladımSuan daha bir sorun görmedim iOs 8 den ilerleyen günlerde bakalım neler gösterecek iOs 8 bize
![]()
Mesaj özelliği hoşuma gitti aslında kısa yoldan mesajlara cevap verip hemen kaldığım işe devam edebiliyorum![]()
Yalçın Çağatay ÜVEN
Rover 220 Turbo
Marmara Üniversitesi
Çok sık gps(konum) işareti cıkıyor üst barda ki benim cogu konum verilerim kapalıdır nedenini bulabilen oldu mu ?
4 Ü öldürdüler şimdi sıra 4s te acayip çakallar geçenlerde 4 ü yükseltmeden satmıştım iyi yapmışım note3 candır![]()
hafıza olayı gerçekten saçma , bir sürü şey sildim telefondan boş yere. Resmen psikolojik baskı yapıyorlar 16 gb almayın diye.
Tabi 32 yi kaldırıp 16 ile hala piyasaya çıkmaları ayrı bir saçmalık. madem kaldıracaksın 16 yı kaldır
itools yükleyip fotoğraflarınızı videolarınızı pc ye yedekleyip öyle yapın![]()
"Wagen"thusiast
200 mb boş yerim var.
ne silebilirim ki
tek çare pc den güncelleme yapmak itunes ile. her şeyi senkron edip.
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
Masallah 200 mb nedir yaOyun vb büyük yer kaplayan app leri silerek yukleyin ben öyle yaptım
![]()
Money talks, Shit walks.
www.gizadetailing.com
instagram.com/gizadetailing/
instagram.com/erkusriza/
swiftkey çok güzel uygulamaymış tavsiye ederim eglencelibir de apple'ın kendi word-excel-powerpoint uygulamaları bedava olmuş galiba, çöktüm hepsine
eskiden 8-10 liraydı teki
itools için link verebilecek var mı ? 2 3 yerden indirdim hata veriyor.
Film rulosu gitti o çok kötü. Güncellemelerle film rulosu geri gelir mi acaba ?
-Fırat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)