ahaha :D yok konuşmama gibi bir sıkıntı yokta,konuştuklarımla sıkıntılarımız wardı biraz :D
onuda bu şekilde çözmüş olduk... :)
Printable View
ahaha :D yok konuşmama gibi bir sıkıntı yokta,konuştuklarımla sıkıntılarımız wardı biraz :D
onuda bu şekilde çözmüş olduk... :)
ahahah işte konuşurken telefon meşgulken yakalanırsan hasan hüseyin aradı diyebilirsin osayede:D
appsync for 4+ yükledim fakat itunesten nasıl program atacagımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz
sayfaları okumadım ama bugün indirdiğim bir program...
http://cdn.venturebeat.com/wp-conten...soundhound.png
istediğiniz parçayı bulmanıza 5 sn yardımcı olan bir program, test edildi onaylandı :)
soundhoundu bende kullanıyorum çok güzel.. Eskiden shazam kullanıyodum ama soundhound daha detaylı bilgi veriyor..
beyler sıfır iphone4 aldım.. simfree,16lık.. simkart uymadığı için vadofonedan micro simkart aldım taktım pin kodunu girdim ama şimdi ekrande acil aram yazıyo.. ne yapmam lazım..
ya benim home tuşu cortlamaya başladı
şu anda bir kere basınca çoğunluka 2kere basmış gibi alıgılıyor yada biraz sert basmak gerekiyor
garantiden hallediyorlar mı bu işi yada ben dışarda yaptırsam neye mal olur?
ya aslında normal o hale gelmesi çünkü tek o tuşla idare ediyorsun telefonu
servise versem 1hafta sürer en az beklemesi falan var,dışarda yaptırmak daha mantıklı bakalım gittiği yere kadar gitsin
Bence dışarıda işi iyi bilen birine yaptır çünkü telefoncunun bize söylediği cümle şuydu biraz daha bekleseymişssiniz tuşu değiştirecektik 110 tl civarı tuşun orjinali bence bekletmemekte fayda var.
Low rider tel nereden garantili?
Turkcelden aldiysan genpa garantilidir.garantili telefonu disarda actirirsan garanti patlar.telefonda kirik darbe yoksa genpaya ver garantiden degissin tus. vodafone garantili olsaysi yenisini iki gunde cebe koycaktin:) neyse genpaya goturu ver yazik etme telefona disarda elletip
jailbreak'i sorun ediyorlar mı peki ?
Etmemeleri lazim ama nasilsa yazilim atarlar istersen restore yap ole gonder