powerla home tuusuna basılı tuttunmu?
Edit: yaklaşık 5 dakika elmayı gösterdikten sonra açıldı telefon![]()
Aslinda bazi forumlar videolari HTML5 olarak embed ediyor, ya da embedded yerine direkt youtube linkini gosteriyor. Forumda kucuk bir ayar bunu duzeltir belki.
Bu bende de oluyor seyrek de olsa. Kapatip acinca duzeliyor da belki 5.1 ile giderirler. Sinir bozucu.
Tesekkurler, icloud'u tamamen kapattim. Zaten icloud'un yedekledigi seyler benim Google hesabimla surekli senkronize (kisiler, mailler, takvim), telefondan silinse Google'da duruyor. Demekki ben 2 aydir ayni seyleri ikiser ikiser senkronize ediyormusumSiri de kapali. Bu arada ben sizin telefonda kac app oldugunu cok merak ediyorum
Bir uygulama da benden olsun ipadden girdigim icin link veremiyorum. Onavo diye bir app. Free. Telefonun data alisverisini sıkıstirarak yapiyor. Gecen ay paketim ayin 18'inde bitmisti, bu ay onavoyla 25'ine kadar geldim, 80 mb var hatta daha (icloud hiyarligim olmasa 2 gb yetecek demekki). Tek handikap sıkıstirma icin datalar once onavonun serverlarina gidiyor. Bundan cekinirseniz bilemem.
yaw bide bu var ama buradaki temaları nasıl yüklüyoruz çözemedim
Top 10 Best Dreamboard Retina Display HD Themes Of ALL TIME For iPhone 4 And iPod Touch 4G Of 2011 - YouTube
imessage ile fotoğraf gönderemiyorum ben gitmiyor
bitesms yüklü telefonda ama normal mesaj programından da atamıyorum
var mı bilgisi olan?
Arkadaşlar bi sorunum var
3gs 8 gb iphonemde durup dururken ekran kararıyo elma işareti geliyo duruyo öyle 2 -3 dakika sonra menu geliyo kullanıyom 3 5 dakika tekrar bırakıyorum gene elma işareti geliyor felan yaklaşık 2 saattir böyle telefon ? Acaba ne sorunu var
4ü (5.0.1 yüklü) nasıl jb yapabileceğimi anlatan bi link var mı güvenilir.. pek cahilim bu konularda ama deniycem gaza geldim![]()
Absinthe ile yapacaksiniz.
Plane Finder diye bir uygulama indirdim. 5 dolar fiyati var. Bedava versiyonu da var. Manyak birsey. Beklediginiz ucagin anlik olarak uydu uzerinden nerede oldugunu harita uzerinde canli canli gosteriyor. Hatta o an havada olan diger ucaklari da gosteriyor. Havadaki ucagin uzerine tikladiginizda ucakla ilgili tum detayli bilgileri veriyor. Ucak seyahati yapan veya surekli ucakla misafir agirlayanlar icin mukemmel bir uygulama.
Herkese tavsiye ederim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)