Yeni sürümden sonra hızı biraz arttı,şarjı performansı da baya bi yükseldi..Az yakıt,çok performans hesabı![]()
Yeni sürümden sonra hızı biraz arttı,şarjı performansı da baya bi yükseldi..Az yakıt,çok performans hesabı![]()
mesaj sesi düzelmiş tel artık mesaj geldiğinde çıldırmıyor. hız artışı kendini belli ediyor ve telefonda konuşurken bazen ses kesik kesik geliyordu şimdlik başıma gelmedi yeni sürümde.tavsiye ediyorum yeni sürümü herkese güzel olmuş.3gs bu arada telefonum
Her yil cikiyor abi cikar ins. Guzel bisey.yoksa 4s alicaz mecburen
peki bu i tools u nerden buluruz dostlar yanı google da baktım ama. itools nasıl bısey bılmıyorumkı![]()
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
Elveda iTunes, Simdi iTools Zamani
bu linkte detaylı bilgi mevcut
jb'den sıkılmıştım zaten yavaşlatmıştı telefonu baya ve stabil değildi.
restore edip geçtim 5.1'e
şu telefona artık bitesms'te ki özellikler gelse hiç fena olmuyacak
en basiti her atılan mesajın gönderildiği zamanı göstermesi gerek
5.1 ile benim iphone4 bozuldu saka gibi once ekrana cizgiler cikti pesinden mavi yesil fln oldu kapandi acildi titremeye basladi ve pili bitene kadar oyle kaldi simdi acilmiyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
5.1 i halen yükleyemedim ilk önce denetim başarısızdı şimdi denemeden geçtik kalan süre hesaplanıyorda takılıyor deli olacağım
ibrahim tatlıses-ben nerede yanlış yaptım şarkısını dinliyorum
Edit hallettim hiz olarak biraz degisim var gibi fazla yok simdi sarji bitirip tekrar dolduracagim sarj suresini test edip yazarim
Tus kilidindeki kamera olayi iyi olmus degisiklik iyidir :d
Ayarlar/Genel/Hakkinda/Sürüm 5.1 olmasi gerek
Yeni aldiysaniz buyuk ihtimal ile 5.0.1 yukludur
yakında zaten hepimiz 5.1 geçmek zorunda kalacağız apple bazı uygulamalarını 5.1 gereksinimine ihtiyaç duymamız için güncellemeye başladı.bunun amacı jb den soğutmak ve artık uygulamaların para ile satın alınmasını sağlamak.
zaten benzin zamlarını önceden haber veriyoruz burada.. oradan 5-6 lira kara geçiyor çoğu kişi.. program da alsınlar nolacak sanki hem öteve meteve de yok onda![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)