arkadaşlar 5.1 de ses sorunu var
bi kaç hafta sonra telefon sapıtıyo
mesajlarda acayip sesler çıkıyo
arkadaşlar 5.1 de ses sorunu var
bi kaç hafta sonra telefon sapıtıyo
mesajlarda acayip sesler çıkıyo
daha yeni çıkmadı mı 5.1 bi kaç hafta nasıl denediniz
Sorumun cevabını alamadım ben delikanlı. Akıllı olmazsam ne olur?
Engin abim ve Engin abim gibi iphone ile Engin bilgilere sahip arkadaşlara soruyorum;
Kullanım ve bekleme süresi neden aynı gözükür, nasıl tedavi edilir. Telefon modeli 3GS ve ilk alındığından beri de update falan yapılmadı daha doğrusu eşim elletmediğinden yapamadım![]()
update ile restore arasında bu hatanın giderilmesi anlamında çok fark yok.
yazılımsal bir sorun olsa da, yazılım versiyonundan kaynaklanan bir hata değil çünkü bu.
ama hangisini yaparsan yap, restore den sonra "new iphone" olarak seç eski yedekleri yükleme tekrar. temiz iş yapalımrehberini de yedek almayı unutma
![]()
bende güncelledim bugün yaklaşık 10 dakika sürdü. şimdilik pek bi farklılık göremedim şarj süresine etkisini merak ediyorum bekleyip görcez. kilit ekranında kamera eklentisi güzel olmuş
güncelleme yaparkan hata veren oluyormu host dosyasını vs değiştirin demişler host dosyası normal aslında gerekli eklemeleri yaptım düzelmedi?
körler sağırlar
güncelleme sırasında wife ile telefon bağlı durumda iken güncellemeler denetlenemedi diyor
sorun nedir
şarj %36ben birazdan tekrar deneyeyim o zaman
teşekkürler![]()
abi bi ara benimde başıma geldi ben 3g ve hücresel veriyi kullanmadığım için hep kapalı tutardım ayda yılda bi turkcell mms falan yolladığında telefon sürekli almaya çalışıyor mms yi ama kapalı olduğundan alamıyor ve kullanmadığım zamanda açık gibi görünüyordu o sürelerin yazdığı sayfada sende bi bak belki aynı durumdur senin yaşadığında
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)