O zaman, JB yaptığınız için bilirsiniz. itunes açık ve usb takılı iken dfu mod.a alıp yeniden restore yapınız.
Printable View
"custom .ipsw" ile denedim, iReb'den DFU'ya alıp restore olmaya hazır edip, öyle denedim... O zaman da iTunes hata veriyor, "custom" ile değilde orj. firmware ile denesem, uzun süre bekliyor, sonra yine hata veriyor. :D Olmuyor, olmuyor. Muhtemelen önerdiğiniz hiç bir yol ile olmicak.Yani böyle aşırı akıllara durgunluk veren farklı bir fikir-yol sunmadığınız sürece, bu telefon kaput. :D
Orjinal ile de denedim, o zaman da iTunes "preparing restore" diyor ama bir türlü dolmuyor ibre. Bir süre sonra hata veriyor. Zaten telefonu ilk JB yaptığım vakit, tethered yapmamıştım, untethered yapmıştım. 3 farklı jailbreak yolu ile tekrar kurmayı denedim, tek seferlik "just boot tethered" olarak da denedim. Yok. :D Yenildim artık, pes ettim. :)
Neyse, bu arada konunun yönü çok değişti, o yüzden daha fazla birşey yazmicam. Yine de önerileriniz ve yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Mod dostlarımız da kusura bakmasınlar lütfen.
:)
pişti II oynayan varmı
Geared güzel bi uygulama tavsiye ederim :)
Şu sıralar fena halde Smoody ve Cut the Rope ye sarmış durumdayım
Ayrıca arkadaşlar kesinlikle Bump pogramını kullanmanızı tavsiye ediyoum intenet bağlantısı olan 2 telefona ücretsiz msj , foto falan gönderebiliyorsunuz çok iyi
Sperm Attack killer okulda kızlarla zaman geçirmek için bire bir :D
Ucretsiz ve internet baglantisi gerek duymayan ingilizce sozluk varmidir?
Beyler telefonumun msn sinde yazdığım iletiler karşı tarafa gidiyo ama onların yazdıkları gelmiyor bu neden olabilir bi çözümü varmıdır sinir oldum:icon_wack:icon13:
iphone 4 telefon:soru::soru::soru:
Buyrun
http://www.filedude.com/download/7jVgrUCf0180d2a3f3f5
Edit, Buda taze yeni çıktı; http://hotfile.com/dl/118198098/0310...Lante.ipa.html
tango
msn
kanala d
nfs shıft
roket lıte
streetvids
eczane
lıghts
lacoste.com
to do
nfs hot pursuıt
fallıng fred