doğru diyon üstad halletim.:icon_tup:
Printable View
abiler ıphone 2g wifi arada çalışıyor arada çalışmıyor düzeltme şansımız olrmu ?
İndiriyorum denicem bu tur uygulamalari hangi siteden indiriyorsunuz paylasma sansin varmidir:)
Hocam linklerini verdim zaten.
Edit; Pardon dostum, yanlış anlama olmuş :) yukarıdaki link dışında ; http://apptrackr.org/ http://fileape.com
Fileape sadece upload sitesi gorunuyor?
Filedude üyelikli apptrack free
He anladm otekine takilayim tesekkr ederim
Rica ederim arkadaşım.
Abi bu sitede hep dolarlar yaziyor free nasil bulcaz:)
Kadir'ciğim burasıda ufak bir üyelik prosedürü istiyor görmüşsündür zaten. Search kısmına Free app diye yazdınmı? ben genelde installous'tan yükleme yapıyorum. Burada'da free app'lar var. Ancak işe yarayanlar fileape ve filedude'da crack'li olarak mevcut. Misal; DashCommand 50$ Navigasyon olarak sygic aura da aynı fiyat. İnstallous'tan bunları ücretsiz indirdim.
Abi bende jb yok malesef bi kac gune yapacagim bi uygulama deniyim dedim itunese aliyor tele atinca hata kodu veriyor neyse saol abi ben burdan seni yormiyim yurtta bilen biri bulurum ugrasirim artik:)
bugun super 8 adlı bı vıdeo programı ındırdım cok eglencelı tavsıye ederım :)
Jb yoksa free olarak hepsi app store'dada var zaten :) Aklıma gelmişken İphone tüm modellerde flash desteklemez ama bu app ile flash isteyen sitelere girebilirsiniz."puffin"
Not; Kadir cihazın simlock'mı Free mi ona göre JB. seçeneklerin var. yanlışlıkla İpad bb sine geçme.
Garantili benim telde ben burayi sey sandim frelerin fulu var:D illa jb yapcaz senn verdigin sozluk ney peki indireyimmi onu yurtta net yavas olsugu icin henuz indirmedim yarida kesildi:D
Pufin kahverengi simgeli olanmi
Puffin fln. hepsi jb ister. simgesi pelikan gibi bir şey. Ben ip4ü alır almaz jb yaptım yoksa spastik bir tel bnm için. Donanımsal birşey çıkmazsada garanti için orj. restore yapılır kimsede anlamaz. Dictionary için, emin ol bende jb içinmi standart içinmi bilmiyorum ama kesin cracklidir.
Aslinda okadar kurcalamazdim ama bu aralar lazim olmaya basladi:)
arkadaşlar selam.
amerikadan i phone 4 alacağız arkadaşıma. Türkiyede kullanacak. Nelere dikkat etmemiz lazım. Jailbreak , unlock yapılabilmesi için versiyonunun ne olmasi lazım? Püf noktaları var midir yurt dışından alırken?şurasına dikkat edin .. Vs gibi Cevaplar için teşekkürler arkadaşlar.