3gs16 hat Avea version 4.1 telefonda cekim problemi var sürümden mı acaba bı 4 dış cekiyo 1 dise dusuyo baZen servis yok yazıyo 5.1yapinca düzelir mı?
iyimi benim 5.01 jb li telefonumda reset atmaya başladı bugün hiç bişi yokken.şimdi yeni yazılım yüklersek jb de gidicek arkadaş yaa![]()
iphone isteyenleri bekleriz bebekler bebeyii pazarlık sünnettir
http://www.techturkey.com/forum/off-...l-cikisli.html
sim i çıkardım reset atmıyor ne ayak bu
sorunu buldum sımkartı cıkarınca reset atmıyor.sım kart takınca sebeke zayıf gorunuyor arama falan yapmıyor sonra reset atıyor.cıhaz tr cıhazı ılk defa oluyor boyle.nasıl çözce anlamaıdm
Arkadaşlar benim cihazda da takılma ve app içindeyken atmalar başladı sonuç olarak 5.0.1 ve daha aşağı sürüm kullananların sürüm yükseltmeleri için yapılan bazı şeyler var apple store gelen güncellemeleri yaptığınızda sürüm 5.1 değilse app ya yavaş çalışıyor yada uygulama içindeyken kendiliğinden kapanıyor.
Apple bunu jb önüne geçmek için yaptı.Ayrıca bende yakında tekrar servise göndereceğim bi değişsin gelsin bakalım![]()
ıp 4 5,1 sürümde güncel facebook uygulamasında sohbette çevrimdışı görün ibaresi yok face e giremez oldum yokmu böyle bir sorunla karşılaşan![]()
sohbete girerseniz çevrimiçi oluyorsunuz çıkarsanız çevrimdışı oluyorsunuz![]()
Facebook ta bildirimler gelmiyor bana.. mesaj atıldığında ya da ileti yazıldığında.. nerden açıyoruz bu zımbırtıyı? yoksa sürüm mü hatalı
bazen gelıyor bazen gelmiyor abi zaten.ayarlarda facebook ta push bıldırımle acıksa yapcak bişi yok.sureklı konusmaya baslarsan bırıyle gelıyor mesela hemen
yok sürekli bişey yazmıyorum sohbet halinde değilim ama,
2-3 günde özel mesaj olarak birisi bişey atar onun bildirimi gelmez,
bişey yazarım duvara, beğenirler ederler, onların bildirimi gelmez,
gıcık oldum.
illa programı açtığında üstteki dünya simgesinın yanında 3-5 bir rakam yazıyor oradan görüyorum birilerinin bişeyleri beğendiğini yazdığını vs.
bunlar bildirimle geliyordu bir ara (ios 4 sürümlerindeyken)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)