Kullanmadigim appleri arka planda kapatmanin ben sarja hic bir artisini goremedim. Zaten multitasking tam anlamiyla yok bizde, arkaplandaki app %90 calismaz halde duruyo, sen ona gecis yaptiginda calismaya basliyo
Kullanmadigim appleri arka planda kapatmanin ben sarja hic bir artisini goremedim. Zaten multitasking tam anlamiyla yok bizde, arkaplandaki app %90 calismaz halde duruyo, sen ona gecis yaptiginda calismaya basliyo
buaralar fena halde ayfon for s diye kaşınıyorum,tr garantisi olmak şartıyla uygun olarak nerden alabilirim?
OEM+
çoğu kişide görüyorum bunu, bir bug olduğunu düşünüyorum.
Güncelleme ile çözülecektir.
Pasific saat sonra tekrar istanbul değil, direkt pasific kalsın o. Saatin 3-5 saat ileri ya da geri gidecek. sen saat diliminden değiştirdiğin pasific kısmını dğeiştirmeden direkt saati düzelt.
Telefonun yurtdışı mı senin?
Ben de bu arada yabancı forumlara biraz daha bakayım.
Ben de merak ettim gıcık oldum şimdi
o da işe yarıyor. ama kullanmadıklarını sil sen. yani iki sayfadan fazla app genelde gereksizdir.
arkaplandaki app çalışır halde seni bekliyor. şarj süresini bilemem ama stand by süresini kesinlikle etkiler/etkiliyor. youtube da bununla ilgili birçok video izleyebilirsin.
Multitaskingin bir kisitlamasi oldugundan eminim yalniz. Arkadaki appler yuzde 100 calisir durumda degil. Dediginiz gibi sarja etkisi vardir ama onlari kapamak bende gozle gorulur bir fark yapmadiher zaman 1 gun sarj.
Updateten sonra pil sanirim cidden iyilesmis ama, henuz anlayamadim da yine de haftasonu icin iyi gidiyor benimki![]()
nostalji severlere gelsin![]()
cadillacs and dinosaurs![]()
http://www.techmynd.net/downloads/ga...o-techmynd.zip
Koreli yönetmen Park Chan Wooks'un IPHONE ile çektiği "Night Fishing" filmi, bütçesizlikten yakınan tembellere gelsin
Paranmanjang by Chan-wook Park - YouTube
Blackberry gibi değil sanırım.. Bende pc den güncelledim ama hiç sormadı yedekleme için
Gökhan CEYLAN
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)