Pcde 2 saat olablir ama adaptorle rahat 1 saatte doluyor kullanmiyorsan tabi
Printable View
iPhone apps | iphone apps.su apps | iphone apps http://apps.su
baya güzel bir site hertürlü app mevcut :D
Son aramaları tek tek silebilmek icin güzel bi program önerisi olan :)
jb yapmadan öyle bir program yok bildiğim kadarıyla :) anladım ben seni ahahahha
Ya belki yeri değil ama bu invisible shield'ten dolayı yakınlık sensoru ile ilgili problem yasayan var mı? Shield'i çıkarınca sorun düzeldi hangi marka kullanmak lazım sorun yaşamamak için turkcellden almıstım 25lira verip şimdi çöpe gitti.Sürekli telefon kulağımdayken sessize geciodu abuk subuk tuslara basıodu
konuyu bastan sona okumadım belkı bı postta verılmıs veya baska bı arkdas sormus olabılır ama su sekılde bısıyler varmıs?
ıphone da arac test gıbı sanıye tutma hız gosterme dyno seklındekı gıbı vs bılgısı olan varmı veya kullanan
tamamen kulak dolgunlugu bu sordugum eger böle bısıy varsa programın adı sanı cısmı yyardımcı olabılcek varmı ?
tesekur ederım valla cok makbule gectı
bende de bosch light'em up dyno var dynolicious un yapmış olduğu bi program
0-100 ölçme konusunda iyi ama arabanın gücünü ölçme biraz sıkıntılı,arabanın tam ağırlığını yazman lazım o anki(yakıt artı sürücü ve içindeki ağırlık falan) daha da önemlisi aktarma kaybını yazman lazım
ne bileyim ben ne kadar aktarma kaybım var:D
BiteSMS, şu telefon için icad edilmiş enn kullanışlı program bence, onu indirip kullanan aklımı seveyim :D
ahaha bir program daha vardı
gelen giden cevapsız arama yaratabiliyorduın
arama yapılan saat saniyeye kadar ,eğer konuşmuş şekilde göstericeksen kendini kaç kere ne kadar süre konuştuğuna kadar ayarlıyabiliyorsun:D