Aksini söylemedim zaten :=) , peki benim için de apple daha iyi .. ama samsung tam bir elektronik firması apple dizayn firması bu 2 ayrımı iyi yapmak lazım...
Printable View
5.1.1 e geçin
parlaklığı iyi ayarlayın
arka planda çalışan programları jb yoksa menu tuşuna iki kere basarak sürekli kapatın
Untethered ama bu. Yani telefonu kapatırsan pc den açman gerekiyor. Doğru biliyorum değil mi?
sıkıntı yoksa hemen yükleyeceğim.
Özgürcüm asıl sen s3 ü gör o zaman oturur ağlarsın. güney koreliler geldi hafta içi. adamların elinde s3 vardı. nasıl temin etmişler bilmiyorum. alet güzel gayet ama bana büyük geliyor iphone un yanında.
Valla ben bu tarz telefonların büyük olması taraftarıyım çünkü kullanım bunu gerektiriyor.
İnternet,mail,video,oyun vs vs bunlar bir süre sonra ufak ekranda kullanışsız oluyor.
5800'dan ıphone'a geçtiğimde ekran büyüklüğü müthiş kullanışlı gelmişti ama bir süre sonra alıştım ve sıkıcı gelmeye başladı mesaj yazmakta zor geliyordu.
Şimdi kız arkadaşımın iphone'u kurcalarken acaip ufak geliyor bana.
4.3-4.5" bence kullanım rahatsızlığı yaratıcak kadar büyük ölçüler değil.
Ben note alıcaktım ciddi ciddi uzun süre araştırdım , gittim saturn'de 1 saat inceledim ve büyük olduğu için kullanımda zorlanıcağımı düşünerek s2 aldım.
5.1.1 Absinthe untethered JB için acele etmeyin.. Yüklemeyin.. Hata veriyor..
Quantum abı burdamısın acaba bu saatte cok acıl bıs sormam lazım
Yanlış hatırlıyorsunuz. Sizin dediğiniz jb'nin tethered veya semitethered sürümü. Bu çıkan untethered sürümü. Yani telefonunuzu normal şekilde açıp kapatabilirsiniz bi sıkıntı olmaz.
Engin abi, ben Iphone 4S ve Iphone4'ü Absinthe 2.0 la jb yaptım bende herhangi bir sorun çıkmadı. Ancak jb yaparken hata alanlar olmuş senin dediğin gibi. Bunun için Absinthe 2.0.1 versiyonu çıkmış.
Burdan güncel sürüm olan Absinthe 2.0.1 i indirebilirsiniz : Absinthe 2.0 has arrived! | greenpois0n.com
İlk defa JB yapacaklar bu linkten JB'nin nasıl yapıldığını görebilirsiniz : iOS 5.1.1 UNTETHERED JB ÇIKTI / İLK MESAJI DİKKATLİCE OKUYALIM ÖNEMLİ!!!
Ben denedim oldu teşekkürler ali.
Rica ederim. Hayırlı olsun :)
------------------------
@tolga er;
pm kutun dolu. Onun için buraya yazıyorum.
Intallous 4'ü indireceksiniz. Cancel yaparak çıktıysanız bir sorun çıkmaz.
http://www.iphoneyardim.net/repo/
bu repoda Intallous4 vs. işinize yarar bir çok tweak var + türkçe açıklamaları mevcut.
Sağolasın ali teşekkürler :)
beat hazard diye bir oyun baya hoşuma gitti.. :) beleşken indirin..
peki bşe soracam mesela telefondaki çekilmiş olan fotoları saklayabilecegimiz şifreli bi program varmıdır ? şimdiden teşekkür ederim..
ayfon 4 ve 4S arasinda teknik ozellikler haricinde kasa olarak fark varmi home tusu sorunu vs gibi?