off ya 4 saat diyo sabaha biter herhalde :D
Printable View
off ya 4 saat diyo sabaha biter herhalde :D
fotoğraflar gitmiş daha önceki sürümlerde böle olmamıstı :@
menü üstlerindeki mavilik boğuk geldi birazz
Beyler ben bsi duydum nekada dogru acaba ? lock iphone 4 leri acarken 112 iyi ariyoruz ya artik 112 de direk numara gozukucekmis santral falan olmicakmis. Sknti olabilir die dusunuyorum haberlere cikmis bole bsi dogrumudur bilen varmi ?
ben daha 5i kurmadim millet 6yi yüklüyor :D
3gs yukleim suan herhangi bir sıkıntı yok guzel olmuş navigasyon sesli olmasaa kullanışlı olmuş hoşuma gitti yani :D
yüklüyo bakalım
ben 45 dk da yukledım sıkıntı yok güzel değişiklik iidir :)
şimdi yükledim ortalama 45 dk sürdü bir sorun yok incelemeye başlıyorum hemen :)
az önec başladım pc den yüklemeye 3 saat diyor sabah kalktığımda bitmiş olur herhalde :)
Arkadaşlar bende kurdum ancak yukarıdan inen bildirim ve hava durumunu gösteren yerde sadece Tweet var face yok. bunun kısa yoluda orda olması gerekmiyor muydu onu nasıl aktif edeceğiz. bilgisi olan var mı?
Edit: Nasıl yapıldığını buldum :) Genel ayarlardan hesabı açmak gerekiyormuş :)
hacılar bu numara cevırecegım yerde sanki buğulu gibi cıkıyo rakamlar
bu fotolara falan ayrı şifre koyulabiliyo yazılmıştı sanırım onu nasıl yapıyoruz??
bana göre tek yenilik panaroma çekim başka bi .ok yok cahillik zor iş :D
4gb kotalı Vınn ile indireyim dedim indirmez olaydım, anasını belledi kotanın...
3 kere denedim, 3ünde de 700küsür mb indirip hata verdi, ağ bağlantısını kontrol edin falan diye ama internet vardı sayfalar acılıyordu. Dangalaklar, kaldığı yerden devam etme gibi birşey de yapmamış her seferinde baştan başladı.
Sonuç olarak 4. denemede oldu, 3 gb kotama maloldu Allahın belası...
Kendime S3 aldım kurtuldum iphonedan, evdekilere de sattırcam herkes kurtulsun.
bende yaptım guncelleme asırı yenilik var.panaroma cekimde eklemişler gelsin instagram fotoları :)
ios6 güzel... 3gs ye kurdum birçok fonksiyon bizde yok ama farkettiğim bütün değişiklikler ve güncellemeler başarılı. Bu gelen yeni i-tunes a alışamadım daha :D
Safari ciddi hızlanmış.
bide psikolojikmidir nedir şarjı çabuk bitiyo gibi geldi