Ben nasıl yapıldığını bilsem teli patlatmıycağımı bilsem yapıcamda yemiyor bilen biri olması lazım. :)
Printable View
Alıntı:
"beklenmedik bir gelişme olmadıkça" 25.05.2012 Cuma günü (bugün) Amsterdam'da gerçekleştirilen HITB2012AMS isimli konferansta Chronic Dev Team üyelerinin sunumları esnasında (Amsterdam saati ile 11:30-13:30, Türkiye saati ile 12:30-14:30 ve sonrasında) yayınlanmış olacağı belirtildi.
Henüz linkleri yayınlamadılar. Linkler yayınlansın serverlerlarında yoğunluk olmazsa ben hemen indirip yapmayı düşünüyorum. Absinthe 2.0 arayüzünün çok basit olacağını söylediler. Telefonu bilgisayara bağlayıp tek tuşla JB yapılabilecek.
App Store - Dragon Dictation
siz konuşuyorsunuz o yazıyor.. ücretsizken indirin bence, zevkli app..
iphone üstatları sorum size
4s kullanıyorum jailbreaklı 5.0.1 yüklü şarjım çok çabuk bitiyor bir çözümü var mı
Beyler iPad de Bluetooth kulaklik çalışır mı?
Evet sonunda 5.1.1 için jailbreak çıktı. Aşağıdaki adresden win, mac veya linux işletim için gerekli programı indirebilirsiniz.
JB indir : Absinthe 2.0 has arrived! | greenpois0n.com
Buradaki linkte jb nasıl yapılır görebilirsiniz: iOS 5.1.1 UNTETHERED JB ÇIKTI / İLK MESAJI DİKKATLİCE OKUYALIM ÖNEMLİ!!!
Hayırlı olsun.
---------------
Iphone 4S e kurdum şimdi yaklaşık 1-2dk sürdü ve sorunsuz bir şekilde çalışıyor şu an :)
pekı abiler. şimdi benim telefona güncelleme çekecemde. 5.0.1 surumunde şu an.
5.1.1 e degılde 5.1 e yüxeltmek istiyorum. bunu becerebilirmiyiz ?
Hiç bi sıkıntı yok, gönül rahatlığıyla yedeklerinizi alıp güncelleyebilirsiniz.
Apple şu sürüm çıkarma işini azaltsa sevinicem...
İos 5.0 dediler görkemli tanıtımlar vs 3*5 gün geçti 5.01 çıktı kusura bakmayın şarj çok gidiyormuş eksikleri giderdik dediler.
Baboşlar,
App Store un şifresi nerden değişir?
................
Alıntı:
Hesabınızı oluşturmuş olduğunuz E-Posta adresiniz ile şifrenizi sıfırlayabilir, böylelikle yeni bir şifre oluşturarak iTunes Store ve App Store'a giriş yapabilirsiniz. Bunun için iTunes programının sağ üst kısmında bulunan Sign in butonuna tıklayıp Apple ID bölümüne mevcut hesabınızın adresini giriniz. Ardından "Forgot Password'' seçeneğine tıklayınız. Açılan pencereden Send e-mail" seçeneğine tıklamanız durumunda E-Posta adresinize doğrulama maili gönderilecektir. Mailde belirtilen linke tıklayıp yeni şifre tanılmayabilirsiniz.