Arkadaşlar iphone 4s kullanıyorum ve ilginç bir olayla karşılaştım.. Telefonu şarz'a taktım %45'e kadar doldu şarz takılıyken kendiliginden azalmaya başladı ve kapandı telefon .
Ne ayak anlamadım.
imzasız..
şarjdan çek home tuşuyla kilit tuşuna aynı anda bas uzun süre telefon komple bi reset atsın kendine. kapandıktan sonra yine aynı yöntemle tuşlara basarak telefonu aç. düzelmesi lazım.
aylardır telim sim lock olduğu için güncelleyemiyordum imaci de teli modem olarak kullanmak istiyordum aslında ilk hedef ipad i kullanmakta okuya okuya patlıcaktım ipadi jail yapmadan modem yapmanın yolunu bulamadım.telide güncellemeden modem olarak açamıyordum,ipad in jail breakte kullanılan programlarını deniyerek sonunda modeme çewirebildim şu anda internetsiz ewimde imacten bağlanabildim aylardan sonra...
gerçi ipadden baglansam daha hayırlı olucaktı benim için ama bunada şükür gayette hızlı başarılı çalışıyor.İphone 5 çıksın bir daha sim locklu telefon alırsam 2 olsun.güncelleme işi olmadan bu cihazı kullanmak gerçekten çok zor.
arkadasla guncel fılm ındırebılecegımız bı uygulama warmı kullanıp memnun kaldıgınınz..
ucretlı yada ucretsız farketmez.
dızı ındır fılm ındır gıbı uygulamalara baktım ama hıc guncel fılm yok cok kısıtlı
Herkesin aracini sadece hafta sonlari keyif amacli kullandigini soyledigi bir sistemde,
Trafik neden hafta sonu degilde hafta ici yogun oluyor?
5.1.1 4G untethered redsn0w çıktımı arkadaşlar
edit:Bakındım biraz absinthe nin varmış...
ya şu whatsappı ücretsiz yükleyebileceğim bi şekil yokmu ? bütün işletim sistemlerinde ücretsiz, appstoreda ücretli bu nası iş![]()
Mehmet Ali DİNÇ
M.A.D Custom Stickers
1 dolar meret ama ücretli uygulama almayı başaramayanlar var halen ben gibiyani whats var ama kredi kartını kabul etmiyoR
Mesajların iletildiğini nasıl anlarız ayfonda?
Birde bluetoothla 4S'ten 4S'e bağlanamadık? Bir ayarı mı var ?
İ4 32gb hiç güncelleme yapılmamış jbsiz komple orj 4.3.3 sürüm simfree cihazım, nasıl yapabilirim bu güncellemeyi ilk defa giriyorum bu işe İçerikleri kaybetmeden nasıl yapabilirim anlayamadım o kısmı?
Cihazınız bilgisayara bağlı iken itunes'u açtığınızda sol kısımda ismi çıkar,sağ tıklayıp yedekleyin.Sonra sürümü yükseltip,aynı yedekten geri yükleme yapacaksınız.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)