Bide Bump var o mantıkta , iPhone iPhone arası oldu ama iPhone iPad arası beceremedik.
Rica ederim. Aynen ikisindede olması gerekiyor ama ücretli deil o olay güzel.
☻/
/▌
/ \
ben de duymamıştım krscanTeşekkürler
sürükle bırak şeklinde yaptım ama havada atıp tutma şeklinde transfer ettiremedim
andorid ve iphone arasında da transfer yapılabilmesi işin en güzel tarafı aslında
Rica ederimVideo filan gönderebiliyor güzel bir program
Androidlerle transfer yaptığını bilmiordum oda varsa cok cok iyi.
☻/
/▌
/ \
sürükle bırak şeklinde çalışıyor ama atıp tutma şeklinde beceremedim bir türlü![]()
İpad 3 cikarsa retina display olabilir iphone gibi. Esas tartistiklari sey davetiyedeki fotoda home tusu yok. Acaba yan mi tutmuslar ipad'i yoksa home tusunu yeni ipadde kaldiriyorlar mi?ios 5 te zaten gestures var, home tusunun yaptiklarini yapabiliyoruz. 'you need to touch' lafi da buna gonderme diyenler var.
Ama bence radikal bir degisiklik olmaz, ipad 2S tarzi bi cihaz cikabilir. İslemci-kamera-ekran (retina) degisir. Siri gelir. ios 5.1 gelir.
Apple cok enteresan bir marka, en son Losta boyle teori yaziyorduk![]()
memnun olduğunuz koruma kapağı var mı beyaz 4 için alacağım yan metaller çizilmesin![]()
Bu flickr ı bir türlü kullanamadım :@
Yükledim mesela uploada basıyorum bir msg çıkıyor. "We will now launch Safari so you can log in and authorize this application." diye... OK diyorum sayfa açılınca şifremi vs giriyorum en aşağıda authorize etmek için bi link var tıkladığımda sayfanın en üstüne çıkıyor ama bi değişiklik olmuyor.. ben mi beceremedim sitede mi bi acayiplik var çözemedim.
bu işini görmez mi.. safari ile uğraşma..
App Store - Flickr
Kaçırmayın ücretsiz olmuşlar.
App Store - Zen Wars
Zombie Wonderland 2: Outta Time! for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store
App Store - Hot Donut
Learn Piano HD for iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3rd generation), iPod touch (4th generation) and iPad on the iTunes App Store
Jaws
telefonum çok kitlenmeye başladı bu aralar
hard reset ve soft reset arasındaki farklar nedir nasıl yapılır bır yardımcı olurmusunuz
malesefbiri yardımcı olursa iyi olucak sinirimi bozmaya başladı bu arada telefon 3gs 16gb en son versiyon yuklu jb siz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)