İtunes sifrenle acinca direk indiriyorsun ucretsiz olarak. 4s yedegin varsa ituneste onu yedekle yukle diceksin sadece 5 e
Printable View
İtunes sifrenle acinca direk indiriyorsun ucretsiz olarak. 4s yedegin varsa ituneste onu yedekle yukle diceksin sadece 5 e
Beyler birşey sorucam.Telefonu ilk açarken ben bir hesap aldım icould hesabı sanırım.Daha sonra itunes indirdim pc ye.Ancak giriş yapamıyorum sanırım bu ikisi farklı kullanıcı adı ve şifre gerektiriyor.Dün gece bir ara girdi Evrenin iphonu filan dedi itunes da daha sonra sürekli giriş yapmamı istedi şifreyi adı girdim ancak yanlış ID yada Password diyor :)
I tunes a üye olurken kredi kartı bilgisi filan istiyor bende vermeye çekindim ne yapayım ?
Kablo ile olur yada icloud a yedekleyebilirsin hb yok dimi
Bir arkadaşım jailbreak yapmıştı ve güncelleme çıktığında telefona düşmüyordu.
Jailbreak yapınca böyle bir sorun yaşar mıyım? Yada çaresi var mıdır?
Bir de 6.1.3 jailbreak çıktımı acaba?
İphone5 kullanıyorum, şuan büyük bir sıkıntı içine girdim. Üst kilit tuşum eski hassaslığını kaybetmiş durumda şöyleki tek basımda yada ufak dokonuşlarda eskiden kitlenir ve açılırdı ancak suan biraz sert bastırmam gerekiyor varmıdır bu konuda şikayeti olan.
vodafone capacity'dn aldım cihazı götürücem ancak 1 ay telefonsuz kalma durumunu göze alamaz oldum :(
Jb li ise telefona dusmez.itunes ten indirmen gerek . 6.1.3 jb yok
ip4 kullandim su an 4s kullaniyorum. İki cihazida sifir aldim. Karti 4ten sokup 4se taktigimda menu gecisleri va hizinda kayda deger bir fark gorememistim ancak sagak youtube vs hizi bambaska. Sekli semali ayni ama perf. bambaska. pil konusunda durum ayni geldi bana. Guncel ios 6 serisi yazilimla belki ip4 menu gecislerinde yavas kalabilir yada oyunlari acma hizinda falan
Emin olmamakla birlikte ipad2 ile ip4s islemci ayni
elimde açılmamış 4s kulaklığı var. iphone 5 kulaklığı ile takas düşünen varmı üstünü konuşalım anlaşalım:)
İphone 5 hiç ama hiçbir şekilde ios 5 sürüme düşüremezmiyim ? Rezalet bi versiyon bu i6
Dusmez:)..
aralık 12 de aldığım 4s için bugüne kadar 3 defa güncel yazılım güncellemesi yaptım şu an son sürümde ,fakat önceleri çok az başıma gelen programların kendi kendine açılmadan kapanması durumu artık daha sık olmaya başladı.sizce sebebi ne olabilir?
iphone 5 orjinal kulaklığını türkiye'den güvenilir şekilde nereden alabilirim? Veya yurtdışı site de farketmez alabilirim.Elinde sıfır olup satmayı düşünen varsa da konuşabiliriz.
Beyler acil yardımınız lazım.
Pederin ip4 e 6.1.3 yükledim. fakat rehber uçtu. Nasıl çözeriz bu işi?
küçük bi soru ,,,
4s mi 5 mi?:D
almışken 5 iyidir
elimde açılmamış 4s kulaklığı var. iphone 5 kulaklığı ile takas düşünen varmı üstünü konuşalım anlaşalım