bakalım bnde indiriorum neler olacak![]()
Guncelleme 4 ve 4s te farkli ozellkler gsterior mesela 4 ve 4s te klsvye farki var.bnde 4 var turkce harfler ckmadi.panorsma cekim 4s te var.sevmedim bn bu isi
sırf gıcıklığına 4'te kısıyorlar özellikleri warya
şimdi yine şarj kötü derler 6.1 gelir peşine 6.1.1![]()
wireless e bağlanamama sorunu yaşayan var mı
apple.com da oturum aç ekranı alan vs
ailenizin teknik destek ayfoncusu burada yardımcı olunur
şarjda sorun yaşayanlar konum servislerinden trafik ve saat dilimi ayarlarını kapatsın
''Uygulama kilidi (Guided Access) özelliği ile telefon kilidinden bağımsız olarak istediğiniz uygulamalara kilit koyabileceksiniz. Telefonunuzu kurcalayan meraklılar varsa bu özellik işinize yarayacaktır.''
iPhone 4 kullanabilen oldu mu bu özelliği ?
valla benim kendi kendine düzelmedi..
ilgi bekledi, şefkat bekledi,
hallettim sonra
Edit:
Navigasyondaki knuşan abla aslında SiRi. (ip4 lerde olmamasının sebebi o)
data (internet) paketiniz yoksa navigasyonun sesli yönlendirme özelliğini kullanmayın arkadaşlar.
ayrıca 3d harita sadece 4s ve ip5 lerde var.
4'ü çok çabuk saldılar !
o değilde backup almadan başladı güncellemeye sonumuz hayrola
sorardı eskiden backup alıyımmı diye,
kendimmi kapattım naptıysam![]()
Loading...
Diğer kafa karıştırıcı bir konu ise, facebook senkronizasyonu sonrasında rehberinizdeki kişilerin mükerrer hale gelmesi.
tel rehberinizde olup facebook tan arkadaşınız ise bu kişi, facebook bilgilerini rehberdeki kişilerin kartı ile birleştiriyor.
ama örneğin arkadaşının adı örnek veriyorum Engin. rehberinde Engin ise, o kişi de facebook ismini Engın olarak yazdıysa tel rehberinizde iki tane Engin oluyor
Hazır olun bu durumlara
Kişiler ekranında sol üstte gruplar diye bir buton göreceksiniz.
Oradan facebook tan gelen kişi kartlarını gösterme diyebiliyorsunuz.
evet erişebilirlik menüsünden aktif ediyorsun ugulama içindeyken ana ekrana üç tık yapıp alan seçiyorsun o alanın içi aktif oluyor sadece yukaarıdaki açıklama yanlış yazılmış oğlum ipadde oyun oynarken çok işe yaradı yanlıslıkla reklam bannerlarına dokunmuyor artık youtube ta olması lazım ilgili videolar
telefonla cok fazla foto cekıyorum ve bu fotolar çok yer kaplıyor bunların boyutlarını hepsını aynı anda nasıl kuculturuz.
Appstore sizcede agir degil mi ?
3d harita falan hikaye hafif egmeye calisiyo okadar tabi turkiye haritasi boyle olavilir.bide bu foolara sifre koyma isini cozen varmi acaba?
Bence en buyuk ozelliklerden biride kilitli ekranda oto parlakliga tepki veriyor onceden kilitli ekran hayvan gibi yanardi kilidi actiktan sonra ekran isigi kisilirdi oda iyi olmus
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)