iphone rehberi pc'ye nasıl yedekliyoruz?
daha önce outlook ile yapmıştım ama şimdi olmuyor
edit : hallettim
iphone rehberi pc'ye nasıl yedekliyoruz?
daha önce outlook ile yapmıştım ama şimdi olmuyor
edit : hallettim
Günün Programı - 1 !
ContactsXL 4 + Facebook Sync
Price: FREE (Kısa Süre)
Link: App Store - ContactsXL 4 + Facebook Sync
Mutlaka indirilmesi gereken bir app
- Facebook listenizdeki kişiler ile facebook listenizdeki kişileri match ederek iphone daki kişi kartlarına fotoğraf, doğumgünü, adres, mail adres, vs gibi tüm detayları aktarabilirsiniz.
- Rehberinizde gruplar oluşturabiliyorsunuz.
- Rehberinizin backup ını alabilirsiniz. (ister kendinize mail atın, isterseniz telefonunuzda tutun. .vcf formatı)
- Toplu sms gönderebilirsiniz.
- Toplu email gönderebilirsiniz.
- Kişi kartında yer alan tüm alanlarla ilgili arama, gruplama, editleme gibi tüm işlemleri yapabilirsiniz.
- vs, vs, vs
Acilen indirile!
![]()
![]()
![]()
Günün Programı - 2 !
Remote
Price: FREE
Link: App Store - Remote
Mutlaka indirilmesi gereken bir app
Telefonunuzdan itunes listelerinizi ve AppleTV nizi rahatça kontrol edebileceğiniz program.
Evinizin herhangi bir yerinde iken itunes listelerinizden şarkı aramak, değiştirmek, ileri geri sarmak, ses açıp kapamak, vs gibi tüm işlemlerinizi yapabilirsiniz.
Çok keyifli gerşekten..
Acilen indirile!
![]()
![]()
![]()
jb li 4.3.3 içerisinde klasör şifreleme programı kullanıyordum ( lockdownpro diye )
fakat şimdi jb li 5.0.1 için bu programı kuramadım ..çözebilen veya kullanan varmı acaba ..
Arkadaşlar itunes da uygulama ekranının altında foto video ses gibi telefonda gb cinsinden kapladıkları yeri gösteren bir kısım var,benim sıkıntım zamanla "diğer"
diye adlandırılan klasörün şişmesi..
Şimdilik restore ederek bunu sıfırlayamasamda 0.2 gb'a kadar düşürüyorum,acaba
restore etmeden daha kolay bi yolunu bilen var mı?
jb li mi?
eğer öyleyse installious tan indirdiğin programları sil içinden.
Zaten sıfırlayamazsın onu.
onun içinde albüm kapakları, telefon rehberin, ace player gibi programların içindeki videoların vs var
jb'li değil,sıfırlıyamasakta azaltmanın bi yolu var mı?
mesela telefondan uygulalamaların kapladığı alana baktığımız kısımda bi
ara benim facebook 400-500 mb yer kaplıyodu.sildim tekrar yükledim ama 500mb
ın anca yarısı geri döndü...Çok sinir bişey..
http://thumb14.webshots.net/t/81/81/...4hsSmXq_th.jpg
bende 1.73 gb
sıfırlanmaz.. unut..![]()
little crane diye bir similator kamyon kepce felan kulaniyorsunuz bi basladinmi birakamiyorsungorevler veriliyor onlari yapiyorsun...
ben ipad2 yi cok kulaniyorum ve genelede sarzda iken klaniyorum bazen %50 iken felan tekrar sarza takiyorum yani sarz problemim var habire sarza takip cikartiyorum bi problem olurmu ? yoksa illa full doldurup bitene kadar sarza takmamk mi lazim kimisi bunu pili degisik bisey olaz diyor kimisi sakincali diyor bi aciklikgetirrseniz sevinirimmm..
süpermiş bu
Teşekkürler
Mümkün olduğu kadar şarj edin. Ne kadar çok şarj ederseniz o kadar ömrünü uzatırsınız pillerin. Lion pillerinin bir özelliği bu.
3-4 ayda bir kapanana kadar kullanın cihazınızı tamamen boşaltın, fulleyin tekrar.
Keşke![]()
little crane çok zevkli bir oyun
bir ara acaip sarmıştım her boş anımda oynuyordum sonra diğer oyunlar gibi o da baydı![]()
sabah 6 da pili fulleyip boduruma gittim , orda gün boyu çizimleri kontrol ettik , fotolara baktım , netten mailden dosya aldık , full parlaklık , gps wifi hep açık , akşam ist. a döndüm şuan %65 ... aynı kullanım performansıyla nalet desire hd ilk full bataryayı yedi , ikinci takılı , onunda %20 si falan var.Helal olsun ipad e.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)