başlık güzel olmuş :)
Printable View
başlık güzel olmuş :)
usta bi kere shsh kaydını unut.
A5 işlemcilerin shsh kaydı alınmıyor artık. ios6 ya geçtikten sonra geriye dönüş olmayacak. hem dönme de getirileri götürülerinden daha fazla bence :)
İnternette newipad 5.1.1 jb li bir cihazın ios6 ya geçirilmesi ile ilgili bir yorum vs okumadım.
Benim sana önerim önce temiz restore ederek 5.1.1 yapman, daha sonra onun üzerine ios6 kurman.
iki kez restore yapacaksın yani.. Biraz uğraşacaksın artık :)
Bana göre en sağlamı bu..
iOS6 ya geçerken karşılaşacağın sorunlar,
recovery ekranında kalabilir (bunu da tinyumbrella ile kurtarıyorsun)
DFU Ekranında kalabilir (Softreset ile çıkıyorsun)
yalnız bunlardan önce icloud açarak kişiler i yedekle. ios6 yı kurunca rehberin otomatik geri gelecek.
new ipad wifi ios6 için link
http://appldnld.apple.com/iOS6/Resto...3_Restore.ipsw
new ipad wifi ios 5.1.1 için link
http://appldnld.apple.com/iOS5.1.1/0...6_Restore.ipsw
Ekran görüntüsü ihtiyacı var mı? Sen biliyorsun zaten bir sürü şey :)
çok önemli not!
her cihazın ipsw dosyaları farklıdır!
üstteki linkte yer alan dosyalar sadece New iPAd WiFi için kullanılacak dosyalardır.
iphone 3G, 3GS, 4, 4S,
iPad1, ipad2 wifi, ipad2 3g Wifi, new ipad wifi, vsvs bu cihazların hepsinin linkleri dosyaları farklıdır.
Sakın üstteki linkteki yer alan dosyaları iphone cihazınıza ya da uyumsuz olan cihazınıza kurmayın.
İphone 4 te 3d maps ve navigation etkinleştirme bulunmuş ancak tethered jb gerekiyor.
iOS 6 iPhone 4 te 3D Maps Etkinleştirme
Daha önce yazıldıysa kaçırmış olabilirim kusura bakmayın şimdiden.Bu güncelleme onceden cihazın ayarlar menüsünde otomatik çıkıyordu su an çıkan birşey yok.İos6 farklı bir program mı ? Yada nasıl güncellerim ?
1.si cihazında jailbreak var ayarlar>genel>yazılım güncelleme ' den güncellersen cihazın güncellenmez takılı kalır apple logosunda.
2.si iTunes üzerinden temiz bir restore ( geri yükleme ) yapman gerekir bu işi yaparkende ilk once cihazını iTunes'e bağla ve DFU MOD ' a al bu moddayken shift felan basmadan direk restore yani ( geri yükle ) butonuna bas iOS 6 yı indirsin ve kur bu şekilde cihazın apple logosundada kalmaz DFU moddada takılı kalmaz.Hatta ve hatta yazılım inene kadar bağlantısı kesilebilir cihazdan yazılımı kendin indirip DFU moddayken istersen eğer shift+restore ilede kendin geri yükleyebilirsin.
Eski yedeklerinide bence geri yükleme..iClodda varsa 3-5 yedeğin onları kur ayrıca iCloudda ki uygulama yedeklerinide ben hep kapatırım hiç bir zaman onları telefonuma geri atmam sadece rehberimi atarım ki al yapım temiz olsun.
iPad'i kapat tamamen kapandıktan sonra Power ve home tuşuna 10sn basılı tut 10sn geçtikten hemen sonra power dan elini çek home tuşuna basmaya devam et yaklaşık 15-20 sn sonra bilgisayarında ibare çıkıcak ztn kurtarma moduna alındı diye :)
ben kapatmadanda yapıyorum kafama göre ama doğru olan yukardaki yol :)
ipad e ios6 ile siri geldi çok iyi çalışyıor maşallah
verdiğim linkler için önceki sayfada bir açıklama yaptım, buradan da yazayım.
konuyu iyi bilmeyen arkadaşlar kafasına göre verdiğim linklerden dosya indirip cihazına yüklemeye çalışmasın.
her cihazın dosyası farklıdır. ip4 ünki ip4S e uymaz, iphone unki ipad e uymaz.
link isterseniz cihazınızın modelini söyleyip tekrar tekrar link isteyin.
ben ve buradaki bir kaç arkadaşım üşenmez, isteyenlere ayrı ayrı link veririz.
Gerekirse en ayrıntılı en basit şekilde nasıl yapacağınızı da anlatırız ekran görüntüleri ile..
Sorun yaşanmasın yanlışlıkla, sıkıntı olmasın yeter ki..
Q.
arkadaşlar ip4 üme ios 6 yukledim rehber de ki çoğu numaralar kayboldu acil yardım