sahıbınden uygulaması apple da hata verıyor degıl mı suan bende oyle bı durum soz konusu
Elimde sifir paketi acilmamis orjinal iphone 3-4 un kulakligi var satmak istesem alan olurmu parayada ihtiyacim var![]()
Arkadaşlar telefonlarınıza restore atın ancak yedeklerinizi geri yüklemeyin. Restore yaparken "new iPhone" seçeneğini seçtiğinizden emin olun..
abi benim app store kasılmasıda restore ye mi bakıyor![]()
telefonu kapatıp home tuşuna basarak pc ye bağlayacaksınız itunes restore dicek zaten böyle olması lazım![]()
abi merhaba pm atacaktım kapatılmış neyse konuya geleyim sabah telefonu elime aldığımda etkinleştirme gerekli yazdı sonra wifi cıktı wifi tantıyorum ama bir türlü görmüyor abi sorun nedir telefonu kullanımıyorum hic bir şekilde hatta görmüyor sorun nedir bi yardımcı olsan ??
6 gün oldu GENPA'ya yolladım telefonumu home tuşu için halen aramıyorlar telefonsuz kaldık![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
farklı bi soru: ben geçen ay 158 liralık turkcell full paket iphone 5 aldım, paketi iptal ettirsem kaç para ceza keserler?
Komple iptal etmek için sanırım 2 senelik ücreti peşin yatırmanız istenicektir.Anlaşma koşullarında olması lazım
Golf MKVII 1.6 Tdi
6.1 gelmiş 4s e yükleyeniniz oldu mu arkadaşlar![]()
Aynen İphone 5 var bende de az önce görünce deniyeyim dedim bende de gelmiş gözüküyor.Şuan yükleniyor.
5 için uzun süredir vardı zaten 4 lere yeni geldi![]()
6.1 olduğunu bende yeni öğrendim hemen yükledim.Her hangi bir sıkıntı görmedim şuan zaten hata düzeltmesi falan yazıyor büyük bi güncelleme değil sanırım.
6.1 yükledim servis yok diyo sürekli
Telefonu vodafone'dan kontratlı aldım neden yapar acaba?
Edit: kapatıp açınca düzeldi![]()
06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)