4s Version : 6.0.1 jb yok
Umarım boyut ucmamistirtelden yükledim
Bende düzeliyor uçuş modunu on-off yapınca.
Golf MKVII 1.6 Tdi
abiler benim iphone 5 de bugün dikkatimi çekti 15 tane uygulama yükleyince hemen kapasite doıluyor itunes e bağladım kapasite 13,47 diyor normalmi 16lık cihaz?
Güncelleme aldım bu sabahi5 için varmı güncelleme gelen
#KGdetanirlar
iOS 6.1 güncellemesi ile gelen yenilikler & düzeltmeler
** Haritaların araçlar kısmına eklenen “Sorun Bildir” butonu ile zaten sorunlu olan haritalar uygulamasının gelişimine ve hataların giderilmesine yardımcı olabileceksiniz.
Haritalarda arama sonuçlarının doğru olmadığına inandığınız durumlarda, yahut uydu görüntüsü ile alakalı olarak sorun yaşadığınızda kullanabileceğiniz iki tane bildirim butonu ile listede yer almayan başka bir sorunu bildirmek isteyeceğiniz sebepli bir bildirim butonu yer alıyor.
** Apple store daki hızlandırmalar tüm cihazlarda mevcut olarak arttırılmış durumda., ayıca iPad de bu hızlandırma daha belirgin durumda düzeltilmiştir.
** Müzik uygulamasında sanatçı sekmesinde tutarlılık açısından daha iyi bir şekilde revize edildi.
** iPad 3 ve iPhone 4S ile daha akıcı bir deneyim yaşanması için geliştirmeler yapıldı.
** 3D haritalara yeni şehirler eklendi.
** Yine haritalar uygulamasında bir çok ülkeye ait uydu görüntüleri yeniden elden geçirildi.
** Albüm kapağı kilit ekranına ortalandı (müzik dinleme aktifken)
** İngiltere için 4G LTE “EE” ağı geliştirildi.
** Danimarka’da bir ağ 4G LTE’ye ve daha br çok ülke için 4g desteği eklendi.
** Wi-Fi üzerinden geliştirilmiş Siri işlevselliği.
** iPhone 4S ve iPhone 5 panaroma modu kapanma sorunu düzeltildi.
** Tüm bunların yanında genel olarak bilinen bir çok bug ın düzeltilmesi de mevcuttur.
--------
Yukarıdaki özellikler sizin için çok elzemse yüklemenizi öneririm. Aksi taktirde çok bir şey kaybetmezsiniz.
Hızlanma anlamında çok fark yok. (Gözlemlediğim, sadece AppStore biraz daha hızlı..)
WiFi sorunları yaşayanların sorunları giderilir mi o konuda fikrim yok zira WiFi sorunu yaşamadım hiç 6.0.1 ile. Dolayısıyla karşılaştırma fırsatım olmadı.
5 Beta sürümünden sonra Final sürümü yayınlandığından dolayı sorunsuz bir sürüm olduğunu düşünüyor, yaz aylarına kadar başka sürüm çıkacağını düşünmüyorum.
6.1 için jb de yakında cıkacakmıs hemen bu sahibinden.coma noldu ki ya :S
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)