tanıdık iphone tamiri yapan birisi varsa yabancıya gitmeyeyim
Sorunum;
telefonu şarj edemiyorum telefonun içindeki şarj kısmı içeriye girmiş çok zorlamam lazım şarj tutması için. Açılıp düzeltilmesi gerekiyor. içimizde varmı bu işi yapan ?
Vatan Bilgisayar'dan alabilirsin Brightstar garantili şuan 1999TL
Electroworld world puan kampanyasi varmis
1999 telefon + 100 worldpuan
World kart varsa degerlendirilebilir
biraz bakındım post a en uygun yer olarak burayı gördüm yanlışım varsa affola..Ablam amerikaya gidiyor giderken bana iphone 5 getirmesini rica edeceğim,fakat bir yerde okumuştum yasada bir değişiklik olmuş, cihaz hangi pasaporta kaydediliyorsa o pasaport sahibi tarafından çıkan hat ile kullanılabilecekmiş yalnız ? bu yasa çıktı mı artık bu şekilde mi oluyor bu işler ? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirse sevinirim![]()
What Goes Around,Goes Around
Arkadaşlar vatandan iphone 5 aldım. Görünürde bi sıkıntısı yok ama eve gelince sanki içinde boşta bi bilya varmış gibi sallayınca bi ses geldiğini farkettim, eşimin 4 ü salladım ondada aynı ses var.
Bu normal mi , yol yakınken geri verelimmi?
İyi bari sıkıntı yok o zaman ,, peki eski apple olmayan telefonumdaki rehberi buna nasıl aktarırım?kartta normal karttı , yeni kart verdiler 5 için...garip bi sekilde ipad de göruyordum numaraları.ordan bi eslestirme yapilir mi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)