iphone 4- Bende kesinlikle yavaşlama olmadı. Aksine daha serileşti diyebilirim. özellikle foto çekerken yarım saat beklerdim, şimdi çat diye çekiyor. ios 6 nın üzerine kurmadım. Sıfırdan silip kurdum.. Bunun faydası çok.
iphone 4- Bende kesinlikle yavaşlama olmadı. Aksine daha serileşti diyebilirim. özellikle foto çekerken yarım saat beklerdim, şimdi çat diye çekiyor. ios 6 nın üzerine kurmadım. Sıfırdan silip kurdum.. Bunun faydası çok.
Bazı tsi lar doğuştan şanslı![]()
Wssp ta hata var , bazen toplu sohbette klavye yazım penceresinin önüne çıkıyor.yeniden kapatıp açmak gerekiyor düzelmesi için
iphone 3gs'deki telefon rehberini androide aktarmak için hangi programı kullanmak lazım.
Turkcell Yedek iş görür mü, kullanan oldu mu?
Veya idrive lite diye birşey buldum o nasıl güvenilir mi?
Ya da bluetooth ile aktarılabilir mi ?
gece yatmadan önce ipadi bağladım pc ye indir güncelle dedim, başkada bişey yapmadım sabah kalktığımda hepsini kendi kurmuş hiçbir bilgide gitmemiş fotolar uygulamalar hepsi duruyor. eskiye göre ufak tefek kasılmalar oluyor zamanla çözülür sonuçta. Kurarken çok büyük beklentim yoktu sırf değişiklik olsun diye kurdum, işime yarayan tek yönü alttan çıkan kısayol barı kıyak olmuş. İkonlarada zamanla göz alışıyor. Şu an için telefona kurmuycam yorumlar biri iyi diyor biri kötü diyor. Bikaç güncellemeden sonra telefona kurabilirim. Sonuç olarak ipade kurulabilir biraz daha modern olmuş gibi geliyor insana onca yıl aynı temadan sonra...
İdareten kullanıyorum, sanırım sahalara iphone ile geri döneceğim (Özgür'ün deyimiyle tükürdüğümü deep throat yapacam) , anti virüs olayı sinirlerimi yıprattı, makinada kısmadığım yer kalmadı, arka planda hiçbirşey çalışmadığı halde netten kırpık gibi kemiren birşey var.
Paranoyak etti cihaz beni ya.
beklenen video geldi
4s 16 gb telefonun üzerinden güncelledim hiç bir sıkıntı yok gayet stabil çalışıyor bende,kasma vs yok. Şarj olayında da pek bir fark göremedim. Gayet memnunum şu anda
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)