Deran, icloud a navigasyon verilerini yedeklersen yedekten yüklediğin an favorilerin vs gelir.
Printable View
İphone 4S için 3g açıkken bataryayı daha uzun kullanmanın ipuçları var mı ? Birde bu batarya , pil programları var gerçekten bir işe yarıyor mu onlar ?
3g aciksa somurulmeye mahkumuz
ebay malı şarj cihazı kullanıpta sorun yaşama olasılığı nedir ucuz ve birden fazla almak istiyorum
şimdiye kadar 15 tane aldım Allah'a şükür 3 tane iphone 5'te kullanılıyor ve sıkıntı yok :)
VPN kullanmadım hiç Deran ancak baktım senin için bir kaç uygulamaya da;
şu işini görür mü bilmiyorum. Adamlar baya iddialı gibi geldi bana.. Ayrıca 15 gün de free limitsiz bandwidth veriyor, sonrası 3 aylık 8.99usd
https://itunes.apple.com/tr/app/ibvp...562187744?mt=8
bir çoğu free zaten.. en çok indirilen 10 tanesini yükle, hangisi uyarsa :)
Yok ben zaten kullanıyorum https://itunes.apple.com/us/app/vpn-...4364?ls=1&mt=8
ama senin tavsiyelerin çok değerli benim için o yüzden sordum belki daha iyisini bulurum diye :):):)
İphone 4s wifi sorunu hakkında ne yapabiliriz garantili cihazımız.Wifi aktif olmuyor.
İ5 var bende 3Gyi evdeyken kapatıyorum,dışarı çıktığında ise acıyorum ama 3g geç geliyor.bunun sebebi nedir ?
Diğer kullanıcılarda aynı sorun varmı ?
Uzmanım :) bir sorunum var ip4ümde.
6.1.2 untethered jb varken , taktım cihazı itunes'a restore + shift dedim manuel indirdiğim 6.1.3'ü gösterdim ondan beri telefon sürekli recovery modda duruyor(6 hatası aldım).Netteki yöntemleri denedim ireb,tinyumbrella vs hiçbiri çıkartamıyor itunes yazısını telefondan. Host dosyasına 74.xxx satırını ekledim , 5.1 indirin demişler onu indirdim 3194 hatası alıyorum şuandada.
iphone'a geri yükle sekmesi aktif sadece... Ne yapmalıyım sence?
itools a güncelleme geldiğinden beri patladı gitti açılmıyor nedir ne değildir bilen varmı?
ipad de safari kullanıyorum. Sahibinden sitesinde çoklu sayfalar açmaya başladığımda takılma yaşıyorum. Programı 2-3 defa kapatıp tekrardan açınca düzeliyor. Bu neden olabilir?
iphone da hangı programın ne kadar ınternet harcadıgını gosteren program var mı acaba?
untethered 6.1.3 ne zaman çıkar fikriniz varmı?
arkadaslar selam.
i phone 4 kullanıyorum suan 6.1.3 yuklu.
klavye kullanırken sureklı buyuk harfe gecemıyorum 4s te yukarı ok tusuna ıkı kez bastıgımda buyuk harfe gecıyo.
emınım 4 tede gecıs wardır ama ben bulamadım.
yardımcı olursanız sewınırım
tesekkurler
telefonunuza onavo count apps kurdugunuzda aktıf olarak caısıyor mu ben yukledım hangı programın ne kdar harcadıgını gostermıyor hep 0 kb yazıyor neden acaba
Büyük harf için yukarı tuşuna basılı tutuyoruz.