Tamamdir kankacim tenk yu :)
Printable View
Tamamdir kankacim tenk yu :)
walla sabahtan akşama yetiyo akşam yatarken takıyorum sabah çıkarıyorum tam net süre ölçmedim hiç bir zaman :) huyumdur tüm cihazlarımı yatarken şarja takarım sabah çıkarırım en son nokia vardı bi tane batarya patladı patlıycaktı :D
Reca ederim kankacım :)
Ipad sarji cok iyi gidiyor. Gun icerisinde surekli
elimde haftada 1 kez fln sarja takiorum.
Hahaha:D o huy bendede var gece takarım herşeyi şarja ama bu gece kalmıyo pek :) öğlen bi alıyorum elime saat 9 gibi bitiyo ekran parlaklığı yarıda :) ve en büyük sıkıntı şarjın dolma süresi çok uzun nerden baksan 2 saat 45 dk bir fiil doluyor neresine dolduruyosa bu alet bu kadar saat :D
Ipad 4 evet. Oyun hic oynamiyorum, video yok, muzik yok. Sadece FB, forum ve arada baska siteler.
benimkide 3 saat falan sürüyor ama sıkıntı yok gündüze denk getirmiyorum dışarı çıkıcaksam tekrar şarja bağlıyorum
kanka çok iyimiş amerikadan alınanlarda farklı bi pilmi var acaba :D
bende gündüzleri feys twiter akşam video müzik film oyun vs varda var :D
Olm o kadar seye sarjmi dayanir :)
Benim su an %24 muhtemelen 3-5 gun daha idare ederim :)
benimki %94 akşama sıfırlarım heralde ama bizde hiç elden düşmüyo makine ben bırakıyorum hanım kurcalıyo o bırakıyo ben alıyorum reklam aralarında bile elimizde :D
abi bu işin amerikayla falan ilgisi yok valla bizim ki de amerikadan geldi bizim niye çabuk bitiyooo :Deli::Deli::Deli::Deli: :D
aynen öğlen 12 de kalk hemen elime alıyorum tecturkey,face,twitter,instagram arasında dolanıyorum sonra sıkılınca hemen oyun aç :) annem elimden alıyo kendi kurcalıyor. akşam babam geliyor oda aynı techturkey,face,sahibinden.com akşama kadar anası ağlıyo yemin ediyorum acıdım lan makineye şimdi :D
ipad 2 nin su yaz aylarında sarj da veya şarj dışında ama genelde şarjdayken kullanırken internet oyun vs şarj cihazının girdiği soketin solu (yandayken üst kısmı) ısınmaya başlıyor, başka bir yerde yok o bölge uzun kullanımda ellenmeyecek hale bile gelebiliyor.