Tabi ilk parti ilk gün tükeneceği için telefonculara gün doğacak.
Printable View
Pil sorunu aynen kesin devam eder
Galaxy s4 2600 mah gunu cok iyi tamamliyor
Iphone 6 1800 mah
Aksam 6 da veya en iyi ihtimalle tavuklarla beraber 9 da telefon kapanir gider
4s kullanıcıları aşırı yavaşlıktan şikayetçi mi?
Şimdi benim 5 i yaptırınca yada sıfırlayına eşime verip onun 4 ü alıcam.İlk çıktığı zaman alındı ama benimki gibi değil , bariz sıfırdan farksız.Fakat en basit işlem olan kilit açma , face e girme , instagrama girme işlemlerinde bile ciddi ciddi bekleme yapıyor.
Baya bi müzik, resim ve program dolu.Gidip bi telefoncuda format attırıp herşeyi sıfırlasak rahatlar mı?Yoksa yeni güncellenen ioslar 4 e ister istemez bi yavaşlık mı verdi?
4 kullanıcıları diyecektim başta , yanlışlıkla 4s yazmışım.Edit olamdığı için yeni post atıyorum.
apple da türklerden nasıl kazanırım mantığını öğrendi geçmiş olsun bu fiyatlara yazık günah :) appledan başka telefon kullanmadım kullanmamda fakat ekstrası olmayan bi cihaz için bu paralar haram resmen 5s le devam yola :)
note3 me 6400mah lık batarya aldım harika oldu biraz kalın oldu ama olsun 3 gün şarjsız rahat gidiyor neti hiç kullanmasam ekranı kıssam yani cimriliğin dibine vursam rahat 6 gün falanda gider..
10 bin mahlık vardı onu alıcaktımda bakdım netten telefon bavula dönüyor :) bu gene daha iyi daha ince ama 10 bin mahlık efsane herhalde rahat 5-6 gün hard kullanımda gider .. :) cimrilik yapsan düşünemiyorum artık ne kadar gider :)
maşallah mahı iyiymiş
s5 imde üstünde gelen pille 2800mah.
sabah 7.30de %98 de cıktım gece 12de eve geldigimde %8di.gün boyu whatsapp instagram face messenger twitter, digiturk playdan basketbol macının son 2periyodunun tümü+busırada bluetootha baglıydım aracın hoparlorlerinde duyulsun diye.
normalde 2.kere sarj etmem lazımdı eski s3ümde. fazlasıyla yeter bana bu haliyde :)
buarada note3 de varmı bilmiyorum ama ultra tasarruf modu diye bir zımbırtıyla şuan %58de pilim 7.2gün gider diyor.%10da ise tam birgün. bu modda ne var ne yok kapatıyor 6tane kısayol sectiriyor telefonun renkeri siyah ve beyaza donuyor cok sarj oldugu durumlar icin enfes.
Ocak gibi alırım ben 6 sanırım :)
6 bence gereksiz bir telefon şuan.
tasarım efsane olmuş Samsung kulanan herkes şuan bu konuda :) ekran büyütmek cook mantıklı olmuş sır ekran için samsung vs telefonlları alan arkadaşlarım vardı....
Tek ddiyeceğim iphone ve diğerleri :))) Fiyatlarıda 1500lü civarlarda olsa tadından yenmez bizim ülkede çook pahalı
6 nin siparişini verdim bile gelir gelmez alıcam da, bu 4 leri napcaz ios 8 yüklenmicek filan ? Nolcak onlar ?
Aynen araba için ipod :) Ben şahsen 4 ü uzun zamandır öyle kullanıyorum