Tamamdir kankacim tenk yu![]()
walla sabahtan akşama yetiyo akşam yatarken takıyorum sabah çıkarıyorum tam net süre ölçmedim hiç bir zamanhuyumdur tüm cihazlarımı yatarken şarja takarım sabah çıkarırım en son nokia vardı bi tane batarya patladı patlıycaktı
Reca ederim kankacım![]()
Hahahao huy bendede var gece takarım herşeyi şarja ama bu gece kalmıyo pek
öğlen bi alıyorum elime saat 9 gibi bitiyo ekran parlaklığı yarıda
ve en büyük sıkıntı şarjın dolma süresi çok uzun nerden baksan 2 saat 45 dk bir fiil doluyor neresine dolduruyosa bu alet bu kadar saat
![]()
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
benimkide 3 saat falan sürüyor ama sıkıntı yok gündüze denk getirmiyorum dışarı çıkıcaksam tekrar şarja bağlıyorum
kanka çok iyimiş amerikadan alınanlarda farklı bi pilmi var acaba![]()
bende gündüzleri feys twiter akşam video müzik film oyun vs varda var![]()
benimki %94 akşama sıfırlarım heralde ama bizde hiç elden düşmüyo makine ben bırakıyorum hanım kurcalıyo o bırakıyo ben alıyorum reklam aralarında bile elimizde![]()
abi bu işin amerikayla falan ilgisi yok valla bizim ki de amerikadan geldi bizim niye çabuk bitiyooo![]()
![]()
aynen öğlen 12 de kalk hemen elime alıyorum tecturkey,face,twitter,instagram arasında dolanıyorum sonra sıkılınca hemen oyun açannem elimden alıyo kendi kurcalıyor. akşam babam geliyor oda aynı techturkey,face,sahibinden.com akşama kadar anası ağlıyo yemin ediyorum acıdım lan makineye şimdi
![]()
ipad 2 nin su yaz aylarında sarj da veya şarj dışında ama genelde şarjdayken kullanırken internet oyun vs şarj cihazının girdiği soketin solu (yandayken üst kısmı) ısınmaya başlıyor, başka bir yerde yok o bölge uzun kullanımda ellenmeyecek hale bile gelebiliyor.
TR - B13
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)