Benim bildigim turkiyede olmayan 3g hizmeti artik 4. Nesilmi oluyor ne oluyorsa
Birde son olarak sormak istediğim şey şudur ;
Örneğin forum üzerinden pasaport kaydı hakkı aldım diyelim kayıt yaptırırken bana lazım olacak şeyler nedir ? Yani satın aldığım kişinin bana vermesi gereken bilgiler nelerdir ?
O size bir bilgi vermiyor. Siz ona imei nosunu veriyorsunuz. Oda gidip pasaport ile kayıt altına alıyor. Kayıt edildiğine dair evrağıda size yollar. Bu işler birazda güven işidir açıkçası.
Forum'da Ankara'dan Kadir abi satıyordu pasaport hakkı. Güvenilir sözünün eri adamdır.
Biraz önce sıfır ıphone 5 aldım ''Güncel'' isimli bir şirket tarafından garantili , aldığım telefoncu sim kartını keselim birde güncellemisini yapalım sen yapamazsın dedi ? sen yapamazsında kasıt nedir anlamadım telefon ithal fakat türkiyede bir şirket tarafından garantili.
Güncellemesini ben yapamaycakmıyım anlamadım ? veya kastettiği başka birşey mi ?..
Bilgisayara itunes kur cihazı bağla zaten Türkçe ilk olarak yedekle sonra güncelleye bas zaten ne yapman gerektiğini bilgisayar ve cihaz söylüyor.
Telefoncu para kapmanın derdinde yedirme sakın.
Eğer güncellemede hata alırsan mutlaka aldığın hata kodunu google ya yaz çözümü var.
Bide genelde güncelleme anında virüs programı açıksa bilgisayarın apple serverlarına bağlanmasına bazen izin vermiyor. Kapatsan iyi olur.
4s 6.1.3 de tuş kilitliyken Edge , tuşları açınca Wlan üzerinden bağlanıyor.
ayrıca wlan'dayken anlık kopmalar yaşıyorum. Cihaz arızalı mı ?
ağ ayarlarını sıfırlamayı yaptım. komple cihazı mı restore etsem ?
Her yerde mi yapıyo yoksa sadece tek bir noktadamı.
Mesela benim evimde ipadim ve iphonum nete bi bağlanıyo bi kesiliyo. Aradım netçi firmayı bizden değil dediler sonra bi baktım hanımın bb modeme arıza yaptırıyo kapatım bb nin wifisini sorun yok. Belki sende de böyle bidurum vardır.
Arkadaşlar ip5 aldım 10 gün önce arada bir bi işlem yaparken kamera gibi 2. bi işlemi acarken bekliyor yada açamıyor birde video çekerken arada kesik çizgi çıkıyor 4S te hiç böle şeyler yoktu sorun mu var yoksa yazılımla mı alakalı sıfır turkcell telefon yani sözde işlemci iyi ama tıkanıklık yaşıyorum
ip5 için ince, şarjlı kılıf var mı piyasa da ? Ben bulamadım. Kullanan var mı ? Tavsiye eder mi ? vs.
forumda bir konu vardı favori uygulamalarınız oyunlarınız diye silinmiş galiba bulamadım
genel bilindik oyun ve uygulamalar dışında önerileriniz var mı?
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)