7.0.2 den sonra telefon mu hızlandı bana mı öyle geliyor![]()
sanırım bana öyle geliyor![]()
7.0.2 den sonra telefon mu hızlandı bana mı öyle geliyor![]()
sanırım bana öyle geliyor![]()
birini ararken siz konuştugunuzda aynı sesinizin yansıması oluyo telefonda hoparlor açıkken?![]()
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
genel olarak sıkıntım yok ama zil sesi seviyesinin düşük olması sıkıntıya yol açmaya başladı,
arayan olduğu zaman telefonun sesini duyamıyorum.
cevapsız aramalar çoğaldı.
7.0.2 sonrası yakın zamanda günceleme var mı ? daha erken mi ios 7 geçmek için ?
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
ne yardan vazgeçerim ne serden misali olmuşyok öyle birşey
------------------------
Bu arada;
iPhone da yaşadığınız yaşadığınız herhangi bir "probleminizi" lütfen özel mesaj atarak sormayın.
Sizin yaşadığınız sorunu bir başkası yaşıyor olabilir, sizin sorunuza verilen cevapları okuyarak başkaları da problemlerini gidersin.
Soracağınız soru çok basit bir soru da olabilir.
Bu yüzden de kimse sizi ayıplamaz korkmayın..
Forumların bilgi paylaşımı ve yardımlaşma platformları olduğunu, özel mesajlaşma ekranları olmadığını unutmayın lütfen.
Ben ve burada olan bir çok arkadaşım büyük bir sabırla mümkün mertebe ayrıntılara girerek sabırla her şeyi anlatıyoruz. Tekrar tekrar da anlatırız. Ancak soru soracak arkadaşlar da en azından konu içinde küçük bir arama yaptırsın böyle bir soru sorulmuş mu diye..
Bir önceki sayfada aynı sorunu yaşayan birisi soru sormuş, ona anlatılmış halledileceğini adam hala soruyor ben bu sorunu yaşıyorum bana da anlat diye..
Konuya hassasiyet göstereceğinizi umuyorum.
Tşk
Q.
Telefonda konuşurken şarj azalma uyarısı çıktığında garip bir ses çıkmaya başladı başına gelen var mı ? Birde bazen karşı taraftan sesimi duyuyorum sevmiştim bu ios 7 yi ama telefonumdan soğumaya başladım![]()
whatsapp da klavyede oluşan boşluğu yapmamışlar görmüyormubunlar arkadaş bunu ya kendileri kullanmıyormu hayret birşey. bide sadece banamı oluyor bilmyrm telle konusurken birden hoporlore geciyor ses. yüzümmü deyiyor noluyorsa
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
7 den bu yana google görsellerde resimler arası dolaşma gitti.eski google görseller gibi bi resmi tıklayınca sadece o resim geliyor.nerden ayarlayalirm??(ip5)
Bende de böyle bir problem var. Halkbuki benim telefonumun da Firmware'i 11A501...
![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
Benim mesajlarım gitmiyor neden olabilir acaba i message tan yarıya kadar doluyor sonra gitmiyor dünden beri var bu problem neden olabilir
ip5 ve ipad3 ü kendi sistemi üzerinden önce ios7 ye sonrada 7.0.2 ye güncelledim. En küçük sıkıntı yaşamadım. Sadece bekleme ekranındaki ikonlar keşke biraz daha ağır olsaydı. Çizgi filmden fırlamış gibi olmuşlar![]()
Telefonuma zamanında 10 tane fotograf atmıştım itunes ile ama nasıl oldu yaptım başardım hatırlamıyorumşimdi onları silmek istiyorum ama silinmiyor neden
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)