Almadım, alma arifesindeyim. Bende air ları gözüme kestirdim. i5 64gb ssd 4gb ram bir makina üzerinde git geller yaşıyorum.
Pro ya bencede gerek yok. Hakkını veremedikten sonra o kadar para vermenin alemi yok. Bu air ların klavye fiyatları ne durumda? Şu an Belçika'dayım. Buradan alacağım ama TR ye gelince TR klavye ister gönül illa ki..
Sahibindene baktım 150 lira gibi rakamlar göze çarpıyorda orayada pek güvenemiyorum. Millet elinde olmayan mala ilan açıyor. İş satmaya geldimi mal yok..
İpad'e torrent tarzı sitelerden film/music indirebiliyormuyuz ?
Varsa imkan hangi programı kurmak lazım ?
komple kalvyeyi degistirmene gerek yok bence turkce klavye icin hazır stickerlar var hatta macbook icin özel stickerlarda olması lazım
yanlıs hatırlamıyorsam harici hdd bagladıgında hepsini gorebiliyorsun fakat sadece ntfs veya fat (hangisi tam hatırlamıyorum) dosya sisteminde diskin icini gorebiliyorsun fakat icine dosya atamıyorsun
Belki geride kalan sayfalarda vardir , varsa simdiden kusura bakmayin . İphone 3gs var 4 yada 5 sene once almistim . Surumu 3.1.2 ve jbli . Kapandiginda pcden reboot yaparak aciyordum , 3 hafta once kapandi ve devamli kullandigim laptop suan yurtdisinda. Baska laptoplarda deniyorum ama dll hatasi veriyor. Dll sorununu eski laptopda cozmustum bir klasorun altina atiyorduk ama simdi denedigim laptoplarda ayni klasoru bulamiyorum . Bu sorunu nasil cozebilirim ? İtunesdan guncelleme yaparsam icindeki telefon bilgileri ve fotograflar gider degil mi ?
Klasor --- program files/ common files / apple / apple application support gibi biseydi .
Aynn whtsp evde yok
Whatsapp ta sohbetler kendi kendine uçuyor. Uçanlardan biri tekrar birşey yazarsa hepsi geri geliyor![]()
Actim kapattim ayni sanirim sorun var
kız gibi ama biraz yamuk olan telefonumu satıyorum.ilgilenen arkadaslar pm atabilir.
http://www.techturkey.com/forum/off-...phone-5-a.html
OEM+
Şu an 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 konuk)