Son 10 dk dır ne wifi dan ne de 3g den whatsapp a bağlanamıyorum.
whatsapp dışında her şey çalışıyor. Sadece bende mi böyle ?
Printable View
Son 10 dk dır ne wifi dan ne de 3g den whatsapp a bağlanamıyorum.
whatsapp dışında her şey çalışıyor. Sadece bende mi böyle ?
italyada 5s in fiyatını bilen yokmu ya ?
Apple Italia da 25 ekimde gelecegi yaziyor.
http://translate.google.com/translat...fari%26hl%3Den
5c ye üstünkörü bi baktım da, apple a leke getirecek bi telefon değil bence. Çok ta satacaktır tahminimce.
yandex navigasyon ücretsiz ve inanılmaz iyi deneyebilirsiniz...daha önce yazıldımı bilmiyorum ...
5s gold isteyen var mı? :)
arkadaşlar bikaç haftadır harita da büyük bi sıkıntı var.Edge 3d allah ne verdiyse açık olmasına ramen yer aratma esnasında internete bağlı değil diyip hiçbiyer bulamıyor.Kaç kere navi ye güvenip yolda kaldım.Yeniden açtım kapadım telefonu , geçmedi.Benzer problem yaşaayan , çözümü bilen varmı?
Bilen vardır belki. Bu sabah telefonumu suya düşürdüm. 1-2 saniye durdu durmadı hemen aldım. Sildim telefonu , hiçbirşey yoktu. Ekranı olsun, kulaklık, zil sesi vs hepsi çalışıyordu. Telefonu hiç kapamadım. Sadece saç kurutma makinesiyle ılık havayla kurutmaya çalıştım. Acelem de vardı çıktım evden işe gittim. İşte telefon görüşmesi mesajlaşma felan derken şarjım bitti. Bugün de telefonu şarja taktım. Şarja taktıktan sonra telefonun şarja takma resmi gitti. Fakat telefon şarj olmuyor. Pil hep kırmızı da duruyor. Şarja taktığımda pil dolup boşalma şeklinde resim çıkıyordu. İnternetten baktım pirince koyun diyorlar. Koydum şimdi bekliyorum. Şarj soketinde mi bir arıza oldu acaba? Bilginiz var mı?
Yeni Macbook Pro - Yeni Mac Pro - iPad Air - iPad Mini Retina
Ellerinizden öperler amcaları :)
Mac Pro çok merak ediyordum, 3000$ başlangıç fiyatını gördüm ve sustum. :D
iOS 7.0.3 çıktı arkadaslar ve GarageBand ücretsiz su anda kaçırmayın derim
Telefonum yamuldu!(i5)
Usadaki epıl sıtorlar yamuk olan telefon için değişim yapabilirmi,bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Az önce 7.0.3 sürüme güncelledim. Sıkıntı yok henüz.