Bakıyorlar ama dediğim gibi 10 da falan en geç orada olmak lazım 10 kişiye falan bakıyorlar randevusuz olan, ben gittim baktırdım. İst'da değilsiniz sanırım, telefonu tanıdığınız / güvendiğiniz birine yollayın sabah erkenden gitsin.
Printable View
iphone 4s 32 gb kullanıyorum telefonu ya kırıcam ya satıcam
son whatsapp güncellemesi ile birlikte whatsappa giriyorum 2 dakika bekliyor acılmasını
konusmalar tek tek iniyor falan
bence artık telefonun kullanılacak yanı kalmadı ios8 ile beraber bi hard reset yapıp kurucam ios8 i
yedi yedi yemedi satılık 4s
gider lg g2 alırım siserse sissin bi restart atarım
home tusunu yana almak nedir iphone6 da milleti iyice keriz yerine koyuyorlar stabil falan güvenli telefonlar ama whatsappa bile giremiceksem seveyim böyle 4s i ben.
iphone 6 zdnet de Steven vaughan çok güzel bir yazısı var okumanızı öneririm.. iphone 6 dan beklediğimiz 4 şey ama hiç birini elde edemedik gibi bir başlığı var türkçesi..
iki gündür 12 de pc başındayım , bi türlü alamıyorum randevu.Tamam garanti kapsamı ücretisiz değişimlerden dolayı yoğunlar anlıyorum ama benim talebim bu değilki , ekran kırığından dolayı ücretli değişim istiyorum.Ogün göz ucuyla bakıp yarım ağız 700 liraya değiştiririz ama randevu almanız lazım diyip yolladılar.700 almasın hasar için alınabilecek en yüksek rakamı alsın işi bitirsin diyorum tepki yok.
Saat 10 dan önce zorluya giderseniz randevusuz yardımcı oluyorlar demiş arkadaşlar ama 9 930 da orda olamam için beylikdüzünden kaçta yola çıkmam gerektiğini tahmin edebilirisiniz.O saatte çıkıp oraya gidip elim boş dönersem , eklenen bikaç günün sinir harbiyle büyük sıkıntı olur orda tutamam kendimi.Yani randevusuz gitme riskine giremem.
Ücretli değişim yapacağımız noktada bunun hakikaten mantıklı bi çözüm yolu yokmu?Apple zorluda çalışan yada çalışanı tanıyan kimse varmı bizden?
Dün 649 $ gözüken cihaz 749 $'a yükseldi bugün yapılan Store güncellemesinden sonra.
Amerika fiyatı 1640 TL'leri buldu cihazın.
http://store.apple.com/us/buy-iphone/iphone6
amerikadan iphone 4s aldığımda 705 dolar vermiştim normal bence
Yok mu şimdi böbreğini bekarini satanlar yeni iPhone için. O zaman olmamış bu iPhone. :D
beyler, bende iphone 4 var ios 7 yüklü.
Hiç jailbrake yapılmamış
2 haftadır filan şarj çok hızlı tükenmeye başlıyordu bugun sabah 8 de şarjdan aldım 12 ye doğrı %48 di şarj. bir ara kasar gibi oldu. bende kapattım bir baştan başlatayım dedim telefonu, kapattım home+power a bastım elma geldi gitti gidiş o gidiş birdaha hiç bir şekilde ulaşamıyoruz telefona. şarja taktım yok pc ye taktım yok tüm düğmelere bastım yok telefon banamısın demedı.
Ve acil olarakta lazım içindekiler ne yapmalı nasıl yapmalı bilen varsa lütfen yazsın.
Telefonunda kasılma sorunu yaşayan arkadaşlar için,
Pc'ye phonecleaner programı kurup register edin. Daha sonra telefonu kablosu ile bağlayıp program aracılığı ile temizleyin. Aslen boyut anlamında yer kaplamayan ama perf. olumsuz etkileyen doluluktan kurtulursunuz. Hatta program temizlik sonrası performansın ne kadar artacağınıda söylüyor.
yalnız benim telefon tüm bağlantıyı kopardı
pc de görmüyor
şarj aletide işlem yapmıyor
her numarayı yaptım bilinen..
6 mi alinir 6plus mi
Az once konustum 6+ ekim ayinda gelicekmis
Evet apple store ile konustum 27 sinde 6 lar gelicekmis sadece
6+ ekran ve pil olarak daha iyi gibi
Gecen aksam uzun bir video cekmem grekiyordu iphone dmi tum muzikleri sildim itunes ile beri alirim diye. Ertesi gun pc ye bagladigimda sync dedim ve muzikler itunesdan da gitti. Google da arastirdim soylenen yollari denedim ama bir turlu geri getiremedim silinen playlist leri. Varmidir bilmedigim baska bir yolu?
Edit
Almak istedigim playlist ipad imde gorunuyor ama ipad i itunes a bagladigimda playlist gorunmuyor.
Akşam 20:00' de iOS 8 geliyormuş Jailbrake' den çıkıp geçsem mi yoksa Jailbrake' de kalsam mı şuan kararsızım ne yapsam bilemedim :D :confused: