İnternet ayarlari varya ordan ayarlari sifirla de.sonra 3g yi ac kapat oyle dene
Printable View
İnternet ayarlari varya ordan ayarlari sifirla de.sonra 3g yi ac kapat oyle dene
yeni ios le değişti. , bu arada yeni ios bariz farklı , menü geçişleri 5te ciddi hızlandı , artı 'hareketi azalt'ı seçince artık sadece arkaplan değil , menü geçiçleri de basic bi hal almış.Beğendim.
Ben anlamadim sorunun cozuldumu?
ayarla değilde , yeni ios gelince düzeldi :D
Anladim:) ayarlada duzelcekti buyuk ihtimal.sifirlamak ise yariyor
watzap ta facebook kişileri nasıl kaldırıcam yüzlerce gereksiz listesi var içinde :(
ki facebook'uda kapatalı yıl oldu :)
Güncellemeyi yaptım.dün bugün birisini aradım arıyor gözüküyor ama çalmıyordu.Bir diğer problem de akşam tech bakarken telefon kendini resetli durduk yere...
Sıkıntı yok reset konusun da benim ki sürekli yapıyor. Alıştım artık, ios7 nin çıktığı güne lanet olsun :D
AppStore'a BBM (Blackberry Messenger) gelmiş..!
bbm indirdim. saatler sonra mail geldi ama bi kod vs. bişey yazmıyo :S
bende mail bekliyorum çok uzadı bu iş :confused:
Böyle bir konu varken sırf başlıka macbook yazmıyor diye yeni konu açmak istemedim..
Arkadaşlar bir kaç sorum olacak,
Macbook Air i5 4gb ram 64gb ssd hdd makina gözüme kestirdim.
a) Bu zıkkımın usb'e harici hdd direk takılıp kullanılabiliyor mu?
b) Kullanılmıyorsa airport express ile bu işi kesin çözebilir miyiz?
c) Oyun oynamam ama nette her türlü gezer ederim. Bu makina işimi tam anlamıyla görür mü? Yok adobe yok, yok flash yok vs durumlarla karşılaşıp internetin dibini bulmamı engeller mi? (iphone'da bazen olduğu gibi)
d) Laptop işini birebir yapabilir mi? Dediğim gibi oyun oynamam etmem.
Ipad kullanıyorum ama maillerime girdiğimde sadece o gün gelen maillerimi görüyorum. Cihazı ilk aldığım zaman görebiliyordum. Bunun bi çözümü var mı acaba ?
a ) mac uyumlu hdd ile direk takıp kullanırsın .
b) çözebilirsin ben mac uyumlu kullandığım için bilmiyorum ama duyduğum hep o yönde.
c ) engellemez . internet de istediğini yapabilirsin. program çizim v.s yapacaksan bunlar paraya bakar . uygulama satın almak zorunda kalırsın .
d ) laptop da ne yaptığına bağlı bu. internet film dizi ise sadece amaç en kral cihazın yaptığını ikiye katlayarak yapar. çünkü işletim sistemi kuvvetliiiiii .virüs yimez çökmez kolay kolay.
Aradığım basit ama öz cevaplar. Teşekkür ederim.
d) Laptop tan beklentim internette yapılabilecek herşey. Yoksa çizimdi proydu kastırmıyorum. Basic kullanıcı modeliyim artık denebilir.
Youtube'daki video yu mp3 olarak indir gibi çetrefilli olaylara cevap verebiliyor mu? Netten kafamıza göre istediğimizi indirip açabiliyormuyuz? (mp3 jpeg vs)
Cahillik başa bela... Kusura bakma:)
internet bazlı programlar olduğu için söylediklerin hepsini yapabilirsin rahatlıkla. ki zaten torrent den de ne indirmek istersen sonuna for mac yazıp ilaçlılarını bulabilirsin. alacakmısın aldın mı cihazı ? almadıysan tavsiyem air senin isteklerini fazlasıyla karşılayacaktır pro ya gerek yok .
estafurullah ne demek